Nail art ιδανικά για κοντά νύχια!

01/28/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Τα μακριά νύχια λαμβάνουν όλη την προσοχή και μας αρέσει να επιδεικνύουμε τα περίπλοκα σχέδια και σχήματά τους στο Instagram και το Pinterest. Όταν εμφανίζεται μια νέα τάση στο nail art, σχεδόν πάντα παρουσιάζεται σε μακριά νύχια, γεγονός που δεν είναι καθόλου δίκαιο για όσες από εμάς έχουμε κοντά νύχια! Τα κοντά νύχια είναι σαν την μεσαία αδερφή, η οποία μερικές φορές μπορεί να παραβλέπεται, αλλά σίγουρα αξίζει την προσοχή όπως και η μεγάλη της αδερφή.

Εάν είστε κάποια που α) ποτέ δεν θα υποκύψει στη "σαγήνη" των ακρυλικών νυχιών, β) δαγκώνει τα νύχια της, ή γ) έχει αδύναμα νύχια που δεν μεγαλώνουν με τίποτα, μην στενοχωριέστε. Εσείς και τα αξιολάτρευτα κοντά σας νύχια μπορείτε να έχετε μεγάλη πέραση. Τα παρακάτω μανικιούρ φαίνονται υπέροχα σε όλα τα μήκη νυχιών, αλλά είναι ιδανικά για τα κοντά νύχια σαν τα δικά σας! 

Φωτο 1: Αυτό το απλό "split-color" σχέδιο νυχιών, φαίνεται εξαιρετικά εκλεπτυσμένο σε κοντύτερα νύχια.

Φωτο 2: Ένα leopard print ποτέ δεν αποτυγχάνει — ειδικά όταν εμπλουτίζει το μανικιούρ των κοντών νυχιών.

Φωτο 3: Είμαστε ερωτευμένοι με αυτό το διακριτικό "starry" look, το οποίο μπορεί να ταιριάξει με οποιοδήποτε χρώμα νυχιών επιθυμείτε.

Φωτο 4: Τα πράσινα και χρυσά νύχια είναι πάντοτε πανέμορφα, αλλά φαίνονται ακόμα καλύτερα όταν έχουν ένα βελούδινο φινίρισμα όπως αυτά.

 

 

Τελευταία Post