Τα πιο όμορφα σχέδια νυχιών για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

02/05/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Φορέστε την καρδιά σας στα νύχια σας με αυτά τα ρομαντικά μανικιούρ!

Έχετε πολλά κόκκινα βερνίκια νυχιών που ξέμειναν από την περίοδο των εορτών; Σας έχουμε καλά νέα: Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει, σας δίνει μια εξαιρετική δικαιολογία για να τα χρησιμοποιήσετε και πάλι! Το χρώμα είναι κλασσικό όλο το χρόνο φυσικά, αλλά με την αγάπη στον αέρα και τις καρδιές που χρησιμεύουν ως το κύριο σύμβολο της πιο "γλυκερής" ημέρας του χρόνου, το κόκκινο έχει γίνει το επίσημο χρώμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και, ως εκ τούτου μια σταθερή επιλογή για τον εορτασμό της μέσω του μανικιούρ.

Φυσικά, όταν λέμε ότι είναι μια σταθερή επιλογή, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιμείνετε σε μια μόνο συγκεκριμένη απόχρωση όταν κάνετε τα νύχια σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δοκιμάστε να εφαρμόσετε αυτό το κόκκινο χρώμα σε σχήματα καρδιάς ή σαν γραμμή γαλλικού - και όσο το κάνετε αυτό, ενσωματώστε και μερικά άλλα χρώματα νυχιών που σχετίζονται με τον ρομαντισμό, όπως ροζ, ή ακόμα και μαύρο! Υπάρχουν τόσες πολλές χαριτωμένες και έξυπνες ιδέες για nail-art που κυκλοφορούν εκεί έξω — μερικές αρκετά εύκολες για να τις κάνετε μόνες σας, και κάποιες που πιθανώς να χρειαστεί να δημιουργήσει η αγαπημένη σας μανικιουρίστ.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο γλυκιές ιδέες για το μανικιούρ του Αγίου Βαλεντίνου, έτσι ωστε να σας εμπνεύσουμε να φορέσετε την καρδιά σας στα νύχια. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να ερωτευτείτε μερικά αξιολάτρευτα nail art!

  

Τελευταία Post