Multi Tone manicure

06/01/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Τα στυλ νυχιών που μας προτείνουν οι διάσημοι nail artists αλλά και οι nail lovers μέσω των social media είναι πάρα πολλά, σχεδόν ο κάθε ένας έχει και κάτι διαφορετικό να μας προτείνει για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι!

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, ιδιαίτερη εντύπωση μας έκαναν τα multi tone μανικιούρ, όπου συνδυάζουν παραπάνω από δύο χρώματα, συνήθως τρία και πλέον της ίδιας παλέτας ή αντίθετα χρώματα για εσάς που τολμάτε να έχετε ένα πιο εκκεντρικό αποτέλεσμα, βάφοντας πάντα κάποιο σε πιο σκούρο τόνο. 

Η τάση αυτή έχει να κάνει με τη διαφορετικότητα στο χρώμα του κάθε νυχιού ή και με την μίξη των χρωμάτων στο ίδιο νύχι... τα πιο δημοφιλή γι αυτό το αποτέλεσμα σχέδια είναι το γαλλικό, το half moon, το μισό-μισό νύχι, τα polka dots και άλλα...

Κι ενώ μέχρι τώρα ψάχναμε συνδυασμούς δύο χρωμάτων για τα νύχια μας, φέτος θα μπορούμε να προσθέσουμε κι ένα τρίτο ή και περισσότερα.

Διαλέξτε τα χρώματα βερνικιών που θέλετε να έχετε μέσα από την σελίδα μας και δημιουργήστε τους πιο πρωτότυπους συνδυασμούς!

  

Τελευταία Post