Μπορντώ: το αγαπημένο φθινοπωρινό χρώμα βερνικιού

10/24/2023
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Μπορεί την άνοιξη και το καλοκαίρι οι γυναίκες να επιλέγουν πιο ανοιχτόχρωμα, ζωηρά και φωτεινά χρώματα νυχιών, όμως, με τον ερχομό του φθινοπώρου, το μπορντώ αποτελεί την πρώτη και καλύτερη επιλογή για τα μανικιούρ και πεντικιούρ τους!

Το μπορντώ είναι μια σκούρα κόκκινη απόχρωση, όπως αυτή που έχει το κόκκινο κρασί. Εξ ου και έχει πάρει το όνομά του από το χρώμα του κρασιού Μπορντώ, που παράγεται στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας. Εμείς λατρεύουμε το μπορντώ χρώμα βερνικιού, γιατί είναι μυστηριώδες και κολακευτικό, αφού ταιριάζει σε όλα τα σχήματα νυχιών και σε όλους τους τόνους επιδερμίδας!

Τι πρέπει να προσέχετε όταν βάφετε τα νύχια σας μπορντώ;

Γενικότερα ο Νο.1 κανόνας για όλες τις αποχρώσεις είναι ότι πάντα πρέπει τα νύχια να είναι καθαρά από παθογόνους οργανισμούς και να είναι προσωρινά αφυδατωμένα, έτσι ώστε το βερνίκι να προσκολληθεί σωστά στην επιφάνεια του νυχιού και το χρώμα να διαρκέσει περισσότερο. Όταν περνάτε το χρώμα, προσπασθήστε να το κάνετε με μόνο τρεις κινήσεις και να μην περνάτε ξανά και ξανά το πινέλο από το ίδιο σημείο, γιατί δημιουργούνται "νερά". Τέλος, για να δώσετε στο χρώμα σας περισσότερη λάμψη και διάρκεια, μην ξεχάσετε να περάσετε μια στρώση top coat βερνικιού.

 

Τελευταία Post