ΜΠΕΖ - ένα από τα top χρώματα νυχιών του 2021

04/13/2021
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Είτε προτιμάτε να φροντίζετε μόνες σας τα νύχια σας στο σπίτι, είτε συνηθίζετε να επισκέπτεστε το κοντινότερό σας nail studio, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως ένα συγκεκριμένο χρώμα νυχιών πάντα εμφανίζεται μπροστά σας καθώς αναζητάτε έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σας στα social media.

Αυτό το χρώμα δεν είναι άλλο από το μπεζ, που, από τις πιο ανοιχτόχρωμες nude αποχρώσεις, μέχρι και τις πιο σκουρόχρωμες -σχεδόν καφέ- αποχρώσεις, έχει αναδειχθεί σε μία από τις κορυφαίες τάσεις στα χρώματα νυχιών που θα κυριαρχήσουν μέσα στο 2021.

Η απόχρωση αυτή έγινε πολύ δημοφιλής τους τελευταίους μήνες πιθανότατα λόγω του συχνού κλεισίματος των nail studio εξαιτίας της πανδημίας, γεγονός που έκανε αναγκαία την υιοθέτηση των low-maintenance μανικιούρ.

Μέχρι πρότινος, το πιθανότερο ήταν πως θεωρούσατε το μπεζ ως μία από τις πιο βαρετές επιλογές για το μανικιούρ σας. Τα παρακάτω nail looks σίγουρα θα σας αλλάξουν τη γνώμη, καθώς αποδεικνύουν πως μια ουδέτερη απόχρωση μπορεί να κάνει το απόλυτο statement, αναδεικνύοντας και κολακεύοντας παράλληλα όλους τους τόνους  επιδερμίδας:

 

NEUTRAL BEIGE - UNMASKED

 

PINK BEIGE - UNCOVERED

 

SHEER BEIGE - POWDER MY NOSE

 

GRAY BEIGE - FIELD FOX

 

YELLOW BEIGE - EXQUISITE

 

Τελευταία Post