Minimal nail art

09/13/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Προσπαθήσατε ποτέ να κλείσετε ραντεβού μια ή δύο ημέρες πριν από ένα μεγάλο event και να ανακαλύψετε πως το nail studio είναι πλήρως κλεισμένο; Μην πανικοβληθείτε! Δεν χρειάζεται να υιοθετήσετε εντελώς άβαφα νύχια στην ξεχωριστή σας αυτή ημέρα. Δείτε παρακάτω τα top μινιμαλιστικά σχέδια νυχιών, που οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει στο σπίτι!

Αυτό το look είναι πραγματικά πάρα πολύ εύκολο! Για να επιτύχετε αυτό το γραμμικό στυλ, προετοιμάστε το φυσικό νύχι και μετά χρησιμοποιήστε ένα λεπτό πινέλο nail art για να σχεδιάσετε κάθετες και οριζόντιες γραμμές στην επιφάνειά του. Για επιπλέον ένταση, μπορείτε να εναλλάξετε χρώματα και να "παίξετε" με το πάχος των γραμμών. Αφήστε το βερνίκι νυχιών να στεγνώσει και μετά ολοκληρώστε με ένα top coat.

Το negative space αποτελεί το απόλυτο nail trend αυτή την εποχή — και είναι ένα εύκολο look για να δημιουργήσετε, όταν βρίσκεστε σε μια κρίσιμη στιγμή! Το μόνο που χρειάζεται είναι η στρατηγική τοποθέτηση του βερνικιού και ένα ματ top coat. Για να δημιουργήσετε ένα negative space half-moon σχέδιο, μπορείτε να κάνετε ένα από τα δύο: Χρησιμοποιήστε ταινία για να αποκλείσετε την περιοχή του επωνυχίου και μετά προχωρήστε με την εφαρμογή του βερνικιού - ή, εφαρμόστε το βερνίκι σε ολόκληρο το νύχι και μετά χρησιμοποιήστε ένα λεπτό πινέλο για λεπτομέρειες και ασετόν, για να σκουπίσετε το βερνίκι στο επωνύχιο και να δημιουργήσετε το σχήμα μισοφέγγαρου. Αφήστε το βερνίκι νυχιών να στεγνώσει και στη συνέχεια ολοκληρώστε με την εφαρμογή του ματ top coat.

Δώστε ένταση σε ένα απλό nude μανικιούρ με πολύτιμους λίθους. Αφού έχετε εφαρμόσει το βερνίκι και έχει στεγνώσει, εφαρμόστε κόλλα νυχιών στο κέντρο της περιοχής του επωνυχίου και στη συνέχεια τοποθετήστε ένα στρας στην κόλλα με ένα τσιμπιδάκι και αφήστε να στεγνώσει. Εφαρμόστε top coat σε ολόκληρο το νύχι.

Αν βρεθείτε σε κατάσταση "έκτακτης ανάγκης", δοκιμάστε να βάψετε ένα ή δύο νύχια με βερνίκι νυχιών, στη συνέχεια ζωγραφίστε ένα γεωμετρικό σχέδιο στα υπόλοιπα νύχια με ένα λεπτό πινέλο και ολοκληρώστε την εφαρμογή σας με top coat. Το μανικιούρ σας θα είναι μοντέρνο και τολμηρό — και κανείς δε θα ξέρει πως δεν είχατε χρόνο να βάψετε όλα σας τα νύχια!

Τελευταία Post