Matchy-matchy beauty look

04/01/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Δεν πρέπει να αφήνουμε ποτέ την Jennifer Lopez να αντιληφθεί ένα beauty trend τη στιγμή που ξεκινάει να "ανθίζει", γιατί αν το κάνει και το δοκιμάσει, θα καταλήξει να κάνει όλους εμάς τους υπόλοιπους να φαινόμαστε εντελώς χαζοί! Στην προκειμένη περίπτωση: ένα υπέροχο, ρομαντικό μανικιούρ της τραγουδίστριας. Για να ταιριάξει με τη ζωηρή, παστέλ μωβ σκιά ματιών, ο nail artist της Lopez  έβαψε τα νύχια της με ένα εξίσου παστέλ αλλά φωτεινό μωβ βερνίκι νυχιών. Το look ολοκληρώθηκε με έναν προσεγμένο κότσο στην κορυφή του κεφαλιού της! 

Η Lopez παίζει μεγάλο ρόλο στη δημιουργία των δικών της look, συμπεριλαμβανομένου και αυτού. Συλλέγει πληροφορίες και ιδέες για τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα νύχια, για να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των trends της κάθε εποχής. To hot pink ήταν το πρώτο χρώμα που τράβηξε την προσοχή τους, αλλά ήθελαν κάτι λίγο πιο απροσδόκητο και trendy — οπότε σκέφτηκαν το μωβ της λεβάντας!

Τα matchy-matchy beauty looks γίνονται γρήγορα η μεγαλύτερη τάση της Άνοιξης και αμφιβάλλουμε ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα. Πριν από λίγους μήνες, η make-up artist Katie Jane Hughes ενθουσίασε το  Instagram ταιριάζοντας τη σκιά ματιών της με τα μαλλιά της. Τα μονόχρωμα look ήταν πάντα στη μόδα, αλλά αυτές τις ημέρες, οι beauty experts πηγαίνουν αυτή την έννοια σε ένα εντελώς νέο επίπεδο! Πριν καλά-καλά το καταλάβουμε, θα ταιριάζουμε τα μαλλιά μας με τη σκιά ματιών μας, με τις βλεφαρίδες μας, με τα χείλη μας και με τα νύχια μας! 

Και όσο αφορά τη Lopez, σίγουρα θα ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που θα "φορούσε" ένα τέτοιο look στο κόκκινο χαλί. Πάντα είναι ένα βήμα μπροστά από τις υπόλοιπες σταρ σε ό,τι έχει να κάνει με την ομορφιά — και ειδικά το nail art. Με τη βοήθεια του nail artist της, η Lopez έχει γίνει κάτι σαν "nail icon" τα τελευταία δύο χρόνια. Μόνο μέσα στο 2020, έχει ήδη φορέσει δεκάδες trendy χρώματα και σχέδια νυχιών!

Τελευταία Post