Make-up inspiration

02/21/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Το να εμπνευστεί κανείς από έναν καλλιτέχνη ή μια γενικότερη καλλιτεχνική περίοδο, δεν έχει να κάνει με πανομοιότυπη αναπαραγωγή ή "αντιγραφή": πρόκειται απλώς για την έκφραση της δικής του μοναδικής ερμηνείας πάνω στα έργα εκείνης της εποχής.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην τέχνη του μακιγιάζ!

To μακιγιάζ που αναβιώνει παλαιότερες εποχές, ή αλλιώς "period make-up", είναι ίσως το πιο παραμελημένο σημείο σε ένα look εποχής που αναπαρίσταται σε μία ταινία στο σινεμά ή σε ένα θεατρικό έργο - γι' αυτό και πολλοί επιλέγουν να μην εφαρμόσουν καθόλου προϊόντα μακιγιάζ, ως μια πιο ασφαλή επιλογή.

Άλλη περίπτωση στην οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα τέτοιου είδους μακιγιάζ στα δικά μας δεδομένα, είναι φυσικά στην περίοδο των Αποκριων, όταν όλοι μας ψάχνουμε να βρούμε κάτι πολύ εντυπωσιακό και extreme για τη μεταμφίεσή μας, που να φαίνεται όμως αρκετά πειστικό και αντιπροσωπευτικό, και όχι "καρικατούρα". 

Τέλος, υπάρχουν και κάποιες γυναίκες με έντονη προσωπικότητα, που θέλουν πάντα να ξεχωρίζουν, και τολμούν να δοκιμάσουν ένα period make-up look για κάποια ξεχωριστή βραδινή τους έξοδο ή event!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα εμπνευσμένα από άλλες εποχές look, που δημιουργησαν οι ταλαντούχοι make-up artists της Make-Up Designory:

Τελευταία Post