Make-up Designory Top 8 Eyeshadows

08/21/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ευκολία στη χρήση και το χρώμα με μακρά διάρκεια και πλούσιες χρωστικές, τότε δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την ποικιλία σκιών ματιών της MUD, που είναι κατάλληλη για όλους τους τόνους δέρματος, για όλες τις ηλικίες και όλες τις περιστάσεις. Όλα τα προϊόντα μακιγιάζ της MUD περνούν από μια αυστηρή διαδικασία δοκιμών σε δύσκολες, πραγματικές καταστάσεις, από τις σκληρές συνθήκες μιας απομακρυσμένης τοποθεσίας γυρίσματος ταινίας μέχρι τα λαμπερά φώτα του Broadway. Μέσα από αυτές τις δοκιμασίες, η MUD συνεχίζει να τελειοποιεί κάθε προϊόν της ώσπου να δει σταθερά εξαιρετικά αποτελέσματα. Έτσι, είτε τολμάτε να είσαστε διαφορετικοί, είτε προτιμάτε να έχετε μια άψογη επαγγελματική εμφάνιση, ή απλώς θέλετε ένα εντελώς φυσικό look, η MUD υπόσχεται ποιότητα, ανθεκτικότητα, μεγάλη διάρκεια, αψεγάδιαστη εφαρμογή και εκθαμβωτικό χρώμα.

Συγκεντρώσαμε παρακάτω 8 υπέροχα και πολύ δημοφιλή ματ χρώματα σκιών ματιών από τη σειρά της MUD, πάντα σύμφωνα με τις πωλήσεις και τις δικές σας προτιμήσεις! Από σταθερές γκρι αποχρώσεις όπως το Statue, ως το χαρακτηριστικό μπλε Deco, η κάθε απόχρωση αποτελεί έμπνευση για κάποιες από τις ανερχόμενες τάσεις στο μακιγιάζ:

1. Statue – Ένα απαλό ματ γκρι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε χρώμα, και φαίνεται εκπληκτικό όταν αναμιγνύεται με μια σκουρότερη απόχρωση για να δημιουργηθεί ένα απαλό smoky look. 

2. Pavement – Ένα σκούρο ματ γκρι, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξαιρετικά για να προσθέσει βάθος στο βλέφαρο και/ή την πτυχή του βλεφάρου.

3. Flight – Ένα ψυχρό, ματ μεσαίο μπλε χρώμα για το βλέφαρο ή την πτυχή του. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα demi-matte εφέ και να ανοίξετε το χρώμα αναμιγνύοντάς το με το Ice, Opal Sky, Honeysuckle, ή Dulce de Leche.

4. Velvetine – Ένα θερμό, demi-matte μελιτζανί χρώμα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διακριτικό έως πολύ έντονο, αναμιγνύοντάς το απλώς με μια ποικιλία από άλλες αποχρώσεις.

5. Canvas – Ένα ματ, off-white χρώμα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως highlight, ή να εφαρμοστεί σε ολόκληρο το βλέφαρο. Για ένα κλασσικό look, χρησιμοποιήστε το σε ολόκληρο το βλέφαρο και προσθέστε τη σκιά Canyon στην πτυχή του βλεφάρου.

6. Deco – Μια ματ τυρκουάζ απόχρωση, που είναι τέλεια για ένα έντονο retro look.Χρησιμοποιήστε το στην πτυχή του βλεφάρου, με ένα πιο ανοιχτό χρώμα σαν το Pink Grapefruit, Sunflower, Daisy, Cashmere ή Pixie στο βλέφαρο.

7. Sedona – Ένα ματ, απαλό καφέ-πορτοκαλί, που είναι ιδανικό για εφαρμογή στο βλέφαρο ή την πτυχή, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε από τα MUD Eye Colours.

8. Semisweet – Ένα ματ, ουδέτερο σκούρο καφέ, που είναι εκπληκτικό για τις μελαχρινές ως filler φρυδιών, καθώς και για την προσθήκη βάθους στο look εφαρμόζοντας στο βλέφαρο ή την πτυχή.

Τελευταία Post