Λευκά βερνίκια που δείχνουν όμορφα σε όλα τα χέρια!

02/02/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, αλλά το λευκό βερνίκι νυχιών είναι διαχρονικά κλασσικό για τους λάτρεις του μανικιούρ. Όπως και μια υπέροχη nude απόχρωση, το λευκό βερνίκι νυχιών ταιριάζει άψογα με οποιοδήποτε outfit, είναι ιδανικό για κάθε περίσταση και συμπληρώνει όλους τους τόνους του δέρματος. Είναι το τέλειο αξεσουάρ για τη γυναίκα που θέλει να υιοθετήσει μια ζωηρόχρωμη απόχρωση νυχιών, καθώς και για την πιο εσωστρεφή γυναίκα που θέλει μια "ήσυχη αλλά έντονη"  εμφάνιση στα νύχια της. Είναι ένα από αυτά τα χρώματα που θα είναι πάντα στην μόδα. Το λευκό βερνίκι ταιριάζει σε όλες και δείχνει υπέροχο το καλοκαίρι!

Ωστόσο, με τόσα πολλά λευκά βερνίκια νυχιών στην αγορά, υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που πρέπει να αναρωτηθείτε όταν προσπαθείτε να επιλέξετε: Υπάρχουν πραγματικά διαφορές στις αποχρώσεις; Ποια από αυτά δεν ξεφλουδίζουν; Ποια θα γίνουν off-white μετά από λίγες ημέρες;

Φυσικά, η εφαρμογή σας πρόκειται να παίξει έναν τεράστιο παράγοντα για τη διάρκεια του μανικιούρ. Μην ξεχάσετε να αφυδατώνετε προσωρινά την επιφάνεια των νυχιών σας με CND Scrubfresh πριν από κάθε εφαρμογή, γεγονός που θα βοηθήσει να διαρκέσει περισσότερο το βερνίκι. Βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε πάντα το base coat σε λεπτή στρώση και στη συνέχεια εφαρμόστε δύο λεπτές στρώσεις του χρώματος, ακολουθώντας με το top coat. Μπορείτε να κάνετε το λευκό να φαίνεται πιο έντονο, εφαρμόζοντας ένα απαλό nude χρώμα νυχιών πριν.

Δείτε παρακάτω τα δημοφιλέστερα λευκά ημιμόνιμα βερνίκια CND Shellac, με διαφορετική κάλυψη το καθένα αλλά με το ιδανικό κρεμώδες αποτέλεσμα!

Τελευταία Post