Χρώματα νυχιών για τα πεντικιούρ του καλοκαιριού

08/29/2022
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Όλα τα χρώματα για πεντικιούρ που πρέπει να δοκιμάσετε το 2022!

Μπορεί να συνδέετε το πεντικιούρ με τα σανδάλια και τον ζεστό καιρό του καλοκαιριού, η σωστή φροντίδα των ποδιών, όμως, θα πρέπει να αποτελεί μέρος του τελετουργικού ομορφιάς σας όλο το χρόνο. Ακριβώς επειδή τα δάχτυλα των ποδιών σας μπορεί να είναι κρυμμένα το χειμώνα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε μέχρι να ζεσταθεί ο καιρός για να πειραματιστείτε με δημιουργικές, fun αποχρώσεις νυχιών!

Το καλό με τα πεντικιούρ είναι ότι, δεν είναι τόσο αξιοπρόσεκτα όσο το μανικιούρ σας, επομένως μπορείτε να ρισκάρετε περισσότερο με τα χρώματα. Οι άνθρωποι συνήθως δεν κοιτούν αρκετά συχνά τα πόδια τους, αλλά όποτε το κάνουν, το χρώμα που βλέπουν θα πρέπει να τους δίνει κάποιο είδος χαράς.

Γι' αυτό φέτος, αποφύγετε τις σκοτεινές, "δραματικές" αποχρώσεις και σκεφτείτε να πειραματιστείτε με μερικά από τα πιο καυτά χρώματα για πεντικιούρ του 2022, συμπεριλαμβανομένων των φωτεινών, έντονων κόκκινων, των παστέλ και των μπλε.

Lilac

Το λιλά εξακολουθεί να είναι μια πολύ δημοφιλής απόχρωση και δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργο γιατί συμβαίνει αυτό! Είναι εξαιρετικά ευέλικτο και συμπληρώνει τα περισσότερα outfit, αλλά έχει περισσότερη προσωπικότητα από μια nude απόχρωση. Προτεινόμενη απόχρωση: CND Lilac Longing.

Periwinkle

Φέτος, η Pantone επέλεξε το "Veri Peri" σαν το χρώμα της χρονιάς, οπότε είναι λογικό ότι το μπλε-λουλακί  (periwinkle) θα αποκτούσε επιτέλους τη δική του στιγμή. Φαίνεται υπέροχο σε κάθε τόνο δέρματος - Σκεφτείτε το σαν το τζιν: Ταιριάζει με όλα! Προτεινόμενη απόχρωση: CND Wisteria Haze.

Pastels

Οι nail artists συμβουλεύουν να επιλέξετε ένα παστέλ σε κίτρινη, μωβ, ή ροζ απόχρωση. Δεν είναι συχνά που βλέπετε το κίτρινο ή άλλα παστέλ να λάμπουν στα νύχια των ποδιών, αλλά αν πρόκειται να το κάνετε, οι πιο ζεστές θερμοκρασίες είναι η τέλεια στιγμή για να αποκτήσετε ένα εξαιρετικά απαλό, απλό χρώμα. Προτεινόμενη απόχρωση: CND Smile Maker.

Bright Reds

Το κόκκινο έχει στεφθεί εδώ και καιρό ως ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα για το πεντικιούρ, αλλά ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από τις κλασσικές αποχρώσει του κόκκινου και να επιλέξετε κάτι λίγο πιο ζωηρό και φωτεινό. Προτεινόμενη απόχρωση: CND Hot or Knot.

Bubblegum Pink

Ποιος δεν λατρεύει ένα κλασσικό πεντικιούρ με ροζ χρώμα της τσιχλόφουσκας; Αυτή η συγκεκριμένη ροζ απόχρωση στέκεται άνετα στη γραμμή μεταξύ χαριτωμένου και punk, ανάλογα με το πώς τη φοράτε! Προτεινόμενη απόχρωση: CND Gotcha.

Baby Blue

Έχουμε μόνο μία δήλωση να κάνουμε για αυτό το καλοκαίρι: Προετοιμαστείτε, γιατί το μπλε θα είναι το χρώμα που θα χρησιμοποιήσετε περισσότερο στα πεντικιούρ σας αυτήν τη σεζόν! Προτεινόμενη απόχρωση: CND Creekside.

 

Τελευταία Post