Ιδέες για το γιορτινό μανικιούρ

12/22/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Οι δύο πιο γιορτινές και λαμπερές εβδομάδες του χρόνου μόλις ξεκίνησαν! Ακόμα κι αν φέτος οι γιορτές θα είναι διαφορετικές σε σχέση με άλλες χρονιές λόγω του κορονοϊού, σίγουρα θα έχετε βρει το φόρεμα που θα φορέσετε στο χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που θα κάνετε στο σπίτι με την οικογένειά σας. Έχετε κάνει το ίδιο όμως και για το μανικιούρ σας;;

Η αλήθεια είναι πως υποστηρίζουμε την άποψη, ότι δεν χρειάζεται να στολίσει κανείς τα νύχια όπως στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ούτε να τα "φορτώσει" με σχεδιάκια από άγιους Βασίληδες, αστεράκια και νιφάδες, για να δημιουργήσει ένα χριστουγεννιάτικο μανικιούρ. Θεωρούμε πως μπορείτε να μπείτε σε γιορτινό mood, επιλέγοντας πιο διακριτικές και μίνιμαλ προτάσεις για το γιορτινό σας nail look!

Οι τρόποι για να επιτύχετε ένα τέτοιο μανικιούρ είναι πολλοί, αλλά ο πιο εύκολος είναι να σκεφτείτε ένα απλό σχέδιο νυχιών π.χ. με γραμμές, αφήνοντας μέρη του νυχιού στο φυσικό χρώμα τους: δηλαδή να δημιουργήσετε το λεγόμενο negative space. Μία επίσης καλή επιλογή, είναι να εφαρμόσεις χρώματα σε βερνίκια νυχιών που είναι απολύτως in fashion και γιορτινά. Επειδή όμως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, εδώ έρχεται το glitter για να σας βγάλει ασπροπρόσωπες! Με μικρές λεπτομέρειες από glitter, μπορείτε να αποκτήσετε υπέροχα μανικιούρ που κανείς δεν πρόκειται να δει με κακό μάτι.

 

Τελευταία Post