ibd Yellows

07/26/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Το κίτρινο είναι το χρώμα του ήλιου και ως εκ τούτου, το κίτρινο χρώμα είναι το σήμα που μας αποστέλλει η φύση για να αφυπνιστούμε και να γίνουμε πιο δραστήριοι! Το κίτρινο είναι ένα "φρέσκο", αναζωογονητικό χρώμα βερνικιού νυχιών, που μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στα φυσικά νύχια ως κλασικό βερνίκι νυχιών ή ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών, όσο και στα τεχνητά νύχια με τζελ ή ακρυλικό.

Η ibd διαθέτει μια τεράστια ποικιλία αποχρώσεων ημιμόνιμου βερνικιού Just Gel polish, μέσα στην οποία δεν θα μπορούσαν να λείπουν κάποιες κίτρινες αποχρώσεις, άλλες πιο απαλές και άλλες πιο έντονες - neon! Έχουμε επιλέξει, λοιπόν, από αυτή τη σειρά τρεις εντελώς διαφορετικές αποχρώσεις του κίτρινου και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω:

ibd Rocco: Η απόχρωση Rocco είναι ένα όμορφο παστέλ κρεμώδες κίτρινο. Δεν είναι πάρα πολύ φωτεινό, αλλά ούτε και πάρα πολύ παστέλ*. Χρειάζεται 3 στρώσεις για πλήρη κάλυψη.

*Μην ξεχνάτε να κουνάτε πολύ καλά και για αρκετή ώρα το μπουκαλάκι, ειδικά όταν πρόκειται για παστέλ αποχρώσεις!

ibd Solar Rays: Το Solar Rays είναι ένα εντυπωσιακό neon κρεμώδες κίτρινο με πράσινους τόνους, ιδανικό για την καλοκαιρινή περίοδο.

ibd Singapore Your Heart Out: Το Singapore Your Heart Out είναι ένα ξεχωριστό χρώμα, που δεν το συναντάμε πολύ συχνά στα βερνίκια νυχιών. Είναι μια "ηλιοκαμμένη" κίτρινη κρεμώδης απόχρωση, που θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε και σαν ανοιχτό κροκί.

  

Τελευταία Post