I love pink!

04/03/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Το ροζ είναι ίσως το χρώμα που διχάζει περισσότερο... σίγουρα έχει καθιερωθεί ως το "κοριτσίστικο" χρώμα, τα τελευταία όμως χρόνια αυτό τείνει να ανατραπεί, καθώς οι σχεδιαστές μόδας το έχουν εντάξει και στην ανδρική γκαρνταρόμπα!

Σύμφωνα με τη χρωματολογία, το ροζ είναι ένα ανοιχτό κόκκινο. Γι' αυτό μπορεί να δείχνει αχνό και λεπταίσθητο, στην ουσία όμως ανήκει στα δυνατά χρώματα και αυτό αποδεικνύεται από το ότι δεν περνά ποτέ απαρατήρητο!

Το ροζ παραμένει πάντα στις κορυφαίες επιλογές για το μανικιούρ μας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με διάφορες παραλλαγές... τώρα όμως που θέλουμε να φέρουμε την Άνοιξη ακόμα πιο κοντά και έχουμε νοσταλγήσει το Καλοκαίρι, επιλέγουμε ένα φωτεινό ροζ bebe όπως το CND Be Demure και την λίγο πιο λιλά εκδοχή του, το CND Cake pop.

Σε αυτό το nail art βλέπουμε το πάντα κλασικό και διακριτικό, αλλά παράλληλα εντυπωσιακό half moon nail design με αγαπημένες αποχρώσεις για το κορίτσι που όλες ανεξαιρέτως έχουμε μέσα μας: και το πιο "γλυκούλι", αλλά και τη φεμινίστρια!

Το nail art της φωτογραφίας έχει μικρό βαθμό δυσκολίας και μπορείτε να το πετύχετε εύκολα. Για άψογο αποτέλεσμα, μην παραλείψετε να προμηθευτείτε τις συγκεκριμένες αποχρώσεις της CND. Μπορείτε να τις βρείτε διαθέσιμες και στα βερνίκια μακράς διάρκειας CND Vinylux αλλά και στα αυθεντικά μόνιμα βερνίκια νυχιών CND Shellac.

Τελευταία Post