Hot Summer ibd shades

08/26/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Ενώ οι ημέρες των καλοκαιρινών μπάρμπεκιου του Σαββατοκύριακου και των ξέγνοιαστων παραθαλάσσιων εξορμήσεων βρίσκονται ακόμα στο προσκήνιο (παρόλο που σιγά-σιγά τελειώνει ο Αύγουστος), υπάρχει μια σειρά από μανικιούρ με φωτεινά χρώματα νυχιών, που μπορούν να κρατήσουν το Καλοκαίρι ζωντανό ακόμα και όταν αυτό αρχίσει να φτάνει στο τέλος του! Και ενώ μπορείτε συνήθως να βασίζεστε στην αξιόπιστη συλλογή βερνικιών της τεχνίτριας νυχιών σας όταν πρόκειται να επιλέξετε κάποιο χρώμα, ίσως είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή και να δοκιμάσετε κάποιες νέες, φρέσκιες αποχρώσεις. Δείτε παρακάτω 4 summer αποχρώσεις από τη σειρά ημιμόνιμων βερνικιών ibd Just Gel Polish, για όλα τα γούστα!

 

HEEDLESS TO SAY

Υπενθυμίζοντάς μας τις neon αποχρώσεις που τραβούσαν την προσοχή κατά τη δεκαετία των ’80s, αυτό το ελεκτρίκ μωβ χρώμα "φωνάζει" Καλοκαίρι! Η απόχρωση ibd Just Gel Polish Heedless to Say είναι πραγματικά ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο χρώμα νυχιών, και αυτό θα το καταλάβετε μόλις το τοποθετήσετε και το δείτε δίπλα στις υπόλοιπες αποχρώσεις βερνικιών που έχετε... Τα περισσότερα μωβ βερνίκια νυχιών έχουν συνήθως έναν πιο γκρίζο τόνο και δεν είναι τόσο ζωηρά όσο αυτό!

 

POLO CAN YOU GO

Πείτε μας τρελλούς, αλλά, αν υπάρχει κάποια εποχή που είναι αποδεκτό να φορέσει κανείς μια πολύ φωτεινή πράσινη απόχρωση νυχιών, τότε αυτή η εποχή είναι τώρα! Για ένα τέλεια εντυπωσιακό αποτέλεσμα, δοκιμάστε να συνδυάσετε το ανοιχτό φωτεινό λαχανί χρώμα ibd Just Gel Polish Polo Can U Go, με ένα ζωηρό μωβ ή κίτρινο βερνίκι νυχιών. 

 

PAPAYA PRINCESS

Τα χρώματα των εσπεριδοειδών αποτελούν τεράστια μόδα αυτή τη σεζόν, με το πορτοκαλί να οδηγεί και τα υπόλοιπα να ακολουθούν! Για ένα διασκεδαστικό καλοκαιρινό look, δοκιμάστε τη φρέσκια, γλυκιά απόχρωση ibd Just Gel Polish Papaya Princess στα νύχια των χεριών και των ποδιών σας.

 

CASHMERE BLUSH

Ανεξάρτητα από το ποια εποχή διανύουμε, είναι πάντα καλή ιδέα να επιλέγουμε έναν πιο nude τόνο στα χέρια μας, ειδικά για πιο επίσημες περιστάσεις. Με τη χροιά του μπεζ της άμμου που διαθέτει το ibd Just Gel Polish Cashmere Blush, αυτή η ουδέτερη απόχρωση νυχιών υπόσχεται να επιμηκύνει το νύχι και να κολακεύσει μια μεγάλη γκάμα από δερματικούς τόνους!

Τελευταία Post