Holiday Nails με μεταλλικά charms

12/11/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από τις γιορτές, για να αρχίσετε να "παίζετε" με διασκεδαστικά look ομορφιάς! Μόλις αρχίσει η περίοδος των πάρτι, η ανάγκη για λίγη λάμψη φαίνεται να μας κυριεύει σχεδόν αυτόματα, και τα μεταλλικά nail charms είναι ένας τέλειος τρόπος για να μπούμε στο εορταστικό πνεύμα των Χριστουγγένων. Όπως πιστεύουμε κι εμείς, τα νύχια των εορτών δεν είναι απαραίτητο να είναι διακοσμημένα με νιφάδες χιονιού ή χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά: Τα nude νύχια, διακοσμημένα με ασημί και χρυσά decals δείχνουν εξίσου εορταστικά – με έναν πιο σοφιστικέ και διακριτικό τρόπο.

Το nude χρώμα νυχιού θα εξασφαλίσει πως τα charms ή τρουκς που θα χρησιμοποιήσετε για το σχέδιο, θα αναδειχτούν και θα τραβήξουν αυτά όλη την προσοχή. Μια γερή κόλλα νυχιών θα κρατήσει αυτά τα charms στη θέση τους και είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε πιο επίπεδα και διακριτικά charms, αν θέλετε να παραμείνουν περισσότερο πάνω στην επιφάνεια του νυχιού. Για να κολλήσει το charm στο νύχι, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα clear gel τεχνητών νυχιών. Απλά φροντίστε να πολυμερίσετε σωστά όλες τις γωνίες του σχεδίου σας για μέγιστη προσκόλληση, ώστε για να διαρκέσει περισσότερο το νέο σας μανικιούρ!

Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτά τα νύχια είναι αρκετά κομψά για οποιαδήποτε εποχή του χρόνου! Είτε πρόκειται για γάμο, γιορτή, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, είτε για νυχτερινή διασκέδαση, ένα μανικιούρ σαν κόσμημα είναι εγγυημένο πως θα κάνει το πάρτι να ξεκινήσει! Τα nail charms προσθέτουν λίγο  shimmer στα άνετα ρούχα μας, ακόμα κι αν σχεδιάζετε να φορέσετε ένα απλό πουλόβερ με τζιν χωρίς πολλά αξεσουάρ.

Προϊόντα που θα χρειαστείτε:
Ροζ nude ημι-διαφανές βερνίκι νυχιών (CND Vinylux Romantique)
Γυαλιστικό top coat (CND Vinylux Top Coat)
Κόλλα νυχιών
Οδοντογλυφίδα
Χρυσά/ασημί nail charms

Οδηγίες εφαρμογής:

  • Εφαρμόστε 2 στρώσεις από το Romantique σε κάθε νύχι, αφήνοντας την κάθε στρώση να στεγνώσει πλήρως για 1 λεπτό.
  • Εφαρμόστε το Vinylux top coat και αφήστε το να στεγνώσει πλήρως για 2-3 λεπτά.
  • Μόλις έχουν στεγνώσει εντελώς τα νύχια, με μια οδοντογλυφίδα τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα κόλλας στο νύχι, ακριβώς εκεί που θέλετε να τοποθετήσετε το charm (βεβαιωθείτε πως κάνετε γρήγορες κινήσεις, προτού να στεγνώσει η κόλλα).
  • Τοποθετήστε τα charms σε ένα κάθετο μοτίβο όπως φαίνονται στη φωτογραφία, χρησιμοποιώντας μεικτά χρυσά και ασημί χρώματα.

Τελευταία Post