Happy Valentine's Day!

02/12/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Φεβρουάριος, μήνας έρωτα και αγάπης!

Είτε έχουμε ταίρι είτε όχι, έναν έρωτα όλοι τον ζούμε... άρα ήρθε και η στιγμή να τον γιορτάσουμε!

Η κατάλληλη προετοιμασία κάθε γυναίκας γι' αυτήν τη ξεχωριστή ημέρα περιλαμβάνει και το μανικιούρ της. Καμμιά μας δεν το παραλείπει, αφού φροντίζουμε τα πάντα από την κορυφή ως τα νύχια!

Επιλέγουμε συνήθως χρώματα φλογερά όπως το κόκκινο, το μπορντώ και τις αποχρώσεις τους, γιατί αναδεικνύουν την θηλυκή μας πλευρά, αλλά και τα ροζ και τα παλ, που κρύβουν μια αθωότητα. Στην παλέτα μας πάντα παίζει και το λίγο πιο ροκ, αλλά σταθερό ασπρόμαυρο για τις πιο τολμηρές που θέλουν να στείλουν ένα διαφορετικό μήνυμα...

Η CND συγκέντρωσε σε μία παλέτα πολλές επιλογές για όλες εμάς και εμείς θα διαλέξουμε αυτή που ταιριάζει στη διάθεσή μας!

Παιχνιδιάρικη, ερωτική ή ρομαντική, σίγουρα θα βρούμε επιλέξουμε το ιδανικό και θα το δημιουργήσουμε αποκτώντας τις κατάλληλες αποχρώσεις νυχιών από τις επαγγελματικές σειρές προϊόντων CND.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα απλά βερνίκια Creative play και τα ημιμόνιμα τους Creative play gel polish αλλά και ανάμεσα στην επαγγελματική σειρά ημιμόνιμων βερνικιών CND Shellac και τα βερνίκια μακράς διάρκειας αντίστοιχης απόχρωσης, CND Vinylux.

Τελευταία Post