Happy Easter nails

04/24/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Μετράμε αντίστροφα για το Πάσχα, μόλις λίγες ημέρες!

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τις διακοπές του Πάσχα και αυτό που πρέπει να φροντίσουμε είναι να μπούμε στο κλίμα, αλλά και να επιλέξουμε το μανικιούρ μας για αυτές τις μέρες.

Το nail art αποτελεί για κάποιες γυναίκες εθισμό και όταν ακούμε αυτόν τον όρο πάντα μας έρχεται στο μυαλό κάποιο σχέδιο σε ένα νύχι, για να κάνουμε τη διαφορά ή μικρές παραλλαγές σε παραπάνω νύχια.

Νail art, όμως, δηλαδή τέχνη, αποτελεί και η καλαισθησία ενός μανικιούρ και η σωστή τεχνική που θα αποδόσουν στο μέγιστο την επιλογή μας.

Αν λοιπόν θέλουμε κατί "απλό" αλλά συνάμα κομψό, σας έχουμε την κορυφαία επιλογή του συνδυασμού χρωμάτων.

Για να έχετε ένα funky, trendy αποτέλεσμα δεν έχετε παρά να επιλέξετε 3-5 αγαπημένες pastel αποχρώσεις και να τις εφαρμόσετε ξεχωριστά σε κάθε νύχι.

Με αυτό τον τρόπο θα έρθετε κοντά στην ΄Ανοιξη, τη χαρά και τη μόδα.

Οι αποχρώσεις που κυριαρχούν αυτήν την εποχή είναι πάντα οι ανοιχτόχρωμες ροζ, μωβ, γαλάζιες, κίτρινες αλλά και στα χρώματα της μέντας και τα πορτοκαλί.

Μπορεί να πάρετε ιδέες από τα μανικιούρ των φωτογραφιών και να εμπνευστείτε και εσείς για τους δικούς σας μοναδικούς συνδυασμούς. Θα έχετε το Νο1 ανοιξιάτικο look!

Δείτε όλες τις διαθέσιμες αποχρώσεις από την ημιμόνιμη σειρά CND Shellac και από τα βερνίκια μακράς διάρκειας CND Vinylux στην ηλεκτρονική μας αποθήκη.

 

Τελευταία Post