GREEN Nail Art Madness

04/23/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Ψάχνετε για έναν τρόπο να δημιουργήσετε πράσινα nail art και να βοηθήσετε τους πελάτες σας να αισθάνονται εορταστικά αυτή την Άνοιξη; Είσαστε τυχεροί! Έχουμε συγκεντρώσει μερικά πανέμορφα πράσινα στυλ νυχιών, που θα τους κρατήσουν στο ανάλογο πνεύμα — επειδή τα τριφύλλια και η τρέλλα μας για την Άνοιξη είναι μεν χαριτωμένα, αλλά οι πράσινες αποχρώσεις παραμένουν πάντα κλασσικές. Από όμορφα παστέλ ως και μοντέρνα γραφικά σχέδια, εδώ θα δείτε έξι πράσινες αποχρώσεις και στυλ, που οι πελάτες σας θα θέλουν να καμαρώνουν στα νύχια τους όλο το μήνα!

Chic Mint Mani
Η πιο εύκολη προσέγγιση σε ένα πράσινο μανικιούρ είναι αυτή η υπερβολικά κολακευτική παστέλ απόχρωση νυχιών (δεν χρειάζεται nail art). Το πράσινο της μέντας (mint) κολακεύει όλους τους τόνους του δέρματος και φαίνεται πιο φρέσκο, καθώς ο καιρός θερμαίνει. Είναι ένα λεπτό "νεύμα" προς τις καλοκαιρινές διακοπές! Για ένα άψογο, αδιαφανές αποτέλεσμα, προετοιμάστε τα νύχια με ένα ridge filler base coat και εφαρμόστε το χρώμα σε τρεις λεπτές στρώσεις.

Emerald Shimmer
Ποιος χρειάζεται δαχτυλίδια και βραχιόλια, όταν το μανικιούρ του είναι τόσο πλούσιο; Επικαλύψτε οποιοδήποτε βαθύ πράσινο χρώμα βερνικιού νυχιών με ένα περλέ top coat για ένα πλούσιο, λαμπερό αποτέλεσμα. Θέλετε ένα ακόμα πιο τολμηρό look; Δοκιμάστε να πειραματιστείτε με ακόμα πιο βαθιές σμαραγδένιες αποχρώσεις.

French With an Irish Twist
Πρόσφατα, πολλοί nail artists κάνουν παραλλαγές πάνω στο παραδοσιακό γαλλικό μανικιούρ, οπότε μπορείτε να αλλάξετε την κλασική άσπρη άκρη του νυχιού με μια παστέλ απόχρωση. Για να "κλειδώσετε" το look, περιμένετε έως ότου η πράσινη άκρη έχει στεγνώσει τελείως πριν να σφραγίσετε με το top coat.

Glittery Green
Γνωρίζετε αυτή την ιστορία για το δοχείο με χρυσό στο τέλος του ουράνιου τόξου; Αυτό το look αποτελεί μια εναλλακτική προσέγγιση σε αυτή την ιρλανδική λαϊκή παράδοση. Βάψτε όλα τα νύχια εκτός από ένα με το αγαπημένο σας πράσινο βερνίκι νυχιών, και μετά γεμίστε το ένα νύχι που περισσεύει πολλή λάμψη και γκλίτερ. Επιλέξτε χοντροκομμένο γκλίτερ, για να μοιάζει με στοιβαγμένα χρυσά νομίσματα!

Green Gradients
Oι trendy fashionistas θα λατρέψουν αυτή την ombre προσέγγιση σε μια πράσινη απόχρωση. Αποφασίστε ποια νύχια θέλετε να είναι πράσινα, μπεζ, ή συνδυασμός με τα δύο χρώματα "σβησμένα" το ένα μέσα στο άλλο. Για να πετύχετε αυτό το εφέ, χρησιμοποιήστε ένα σφουγαράκι του μακιγιάζ για να ενώσετε το πράσινο μεσα στο μπεζ βερνίκι.

Modern and Metallic
Αυτό το τολμήρο, γραμμικό look είναι ένας μοντέρνος, γραφικός τρόπος να "φορέσετε" το πράσινο. Αφού βάψετε τα νύχια με μερικές στρώσεις από ένα πολύ σκούρο -σχεδόν μαύρο- πράσινο, δημιουργήστε με ασημί ταινία οριζόντιες γραμμές, κάθετες γραμμές ή και τα δύο, για να μιμηθείτε το Art Deco.

Τελευταία Post