Το τέλειο Glitz & Glam!

07/24/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Κάθε επαγγελματίας νυχιών έχει τακτικούς πελάτες που επιστρέφουν κάθε εβδομάδα, ζητώντας το ίδιο κλασικό μανικιούρ σε κάθε επίσκεψη. Τα μόνιμα ραντεβού τους και οι βασικές υπηρεσίες γίνονται τόσο "ρουτίνα", ώστε να τους ξαφνιάζουν όταν ζητήσουν μια "λαμπερή" αναβάθμιση για μια επίσημη εκδήλωση ή έναν επερχόμενο γάμο.

Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι η ώρα να επιστρατεύσετε τα καλύτερά σας εργαλεία και να δημιουργήσετε μερικά σικάτα, αστραφτερά nail art — το αξεσουάρ που θα ξεχωρίζει σε οποιοδήποτε γκλαμ look!

Εδώ έχουμε συγκεντρώσει 4 τρόπους για να δημιουργήσετε λαμπερά nail art γεμάτα glitter, ιδανικά για ένα επίσημο πάρτυ ή έναν γάμο.

 

1. Χρησιμοποιήστε ένα σφηνοειδές σφουγγαράκι

Ένα συνηθισμένο βερνίκι νυχιών με glitter περιέχει αραιά κομματάκια, οπότε μπορεί να χρειαστεί πολλαπλές στρώσεις. Για να αποκτήσετε αυτό το λαμπερό μανικιούρ που είναι αντάξιο για να ανεβει στο Pinterest, αντικαταστήστε το παραδοσιακό σας πινέλο με ένα σφηνοειδές σφουγγαράκι (σαν αυτά του μακιγιάζ). Αφού εφαρμόσετε τη στρώση με το βασικό σας χρώμα βερνικιού, τοποθετήστε το βερνίκι με το glitter στο σφουγγαράκι, και πιέστε το πάνω στα νύχια για να αποκτήσετε αστραφτερά French tips, γεωμετρικά σχήματα ή αφηρημένα σχέδια. Το glitter θα κολλήσει στο νύχι, χωρίς να αφήνει σταγόνες βερνικιού.

 

2. Χρησιμοποιήστε ένα Glitter Topcoat

Για όποιον επιθυμεί μόνο μια μικρή πινελιά από shimmer, επιλέξτε ένα glitter top coat. Η επίτευξη αυτού του look είναι απλή: Ξεκινήστε βάφοντας τα νύχια με δύο στρώσεις από το επιθυμητό χρώμα και τελειώστε με μία ή δύο στρώσεις του top coat, για να δώσετε στα νύχια ένα διακριτικό, λαμπερό φινίρισμα.

 

3. ¨Πασπαλίστε" με σκόνη Glitter

Η τεχνική του sugaring περιλαμβάνει την εφαρμογή glitter πάνω σε μη πολυμερισμένο ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών, ώστε να δημιουργήσετε ένα λαμπερό look που θα έχει διάρκεια. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας το base coat και πολυμερίζοντάς το. Εφαρμόστε την πρώτη στρώση της επιθυμητής απόχρωσης και πολυμερίστε. Αφού εφαρμόσετε τη δεύτερη στρώση αλλά πριν να την πολυμερίσετε, πασπαλίψτε glitter πάνω στο νύχι, καλύπτοντας όση περιοχή της επιφάνειας του νυχιού θέλετε, και ολοκληρώστε πολυμερίζοντας. Παραλείψτε την εφαρμογή του top coat, για ένα τελείωμα με ζαχαρένια υφή!

 

4. Αναμίξτε υφές

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι βερνικιών νυχιών — τζελ, ματ, γυαλιστερά κ.α. — που μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποιο να εφαρμόσετε. Εξετάστε το ενδεχόμενο να επιδείξετε πολλούς και διαφορετικούς τύπους βερνικιού σε ένα look χρησιμοποιώντας έντονο glitter σε ένα από τα νύχια, για να δημιουργήσετε ένα συνεκτικό και μοναδικό look.

Τελευταία Post