Fierce smoky nails με προϊόντα IBD!

03/27/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Είναι απερίγραπτη η χαρά μας όταν συνειδητοποιούμε και βλέπουμε αποτυπωμένα πλέον πόσες πολλές δυνατότητες έχουμε στο να δημιουργούμε εξαιρετικά και ξεχωριστά πράγματα, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά για το μανικιούρ μας!

Κορυφαίας ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές είναι τα προϊόντα της IBD, τα οποία μπορείτε να βρείτε μέσω της ηλεκτρονικής μας αποθήκης.

Η εξέλιξη δε σταματάει πουθενά και η αγάπη για δημιουργία συνεχώς μας εξελίσσει.

Θέλοντας να είμαστε στην πρώτη γραμμή, παρακαλουθούμε τα πάντα και αντιγράφουμε τα looks των κορυφαίων nail artists προτού γίνουν μόδα!

Νο 1 στις προτιμήσεις σας φέτος είναι η νέα φόρμουλα τεχνητών νυχιών είτε για φυσική ενίσχυση είτε για επιμήκυνση, το σύστημα acrygel IBD Control gel. Το σύστημα που μας έχει πραγματικά ενθουσιάσει, συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα του gel και του ακρυλικού, για εφαρμογές σε λιγότερα και ευκολότερα βήματα!

Αυτό έχει χρησιμοποιηθεί και στη φωτογραφία έτσι ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό μήκος. Έχουμε χρησιμοποιησεί το διάφανο, IBD Control gel clear και για το εφέ "καπνού" που απογείωσε το μανικιούρ μας, χρησιμοποιήθηκαν οι εξής αποχρώσεις από την ημιμόνιμη συλλογή Just Gel Polish:

Οι αποχρώσεις του ροζ και του μωβ σε συνδυασμό με το αμυδαλωτό σχήμα στα νύχια, αναδεικνύουν τη θηλυκή πλευρά όλων μας. Στείλτε κι εσείς τα δικά σας "σήματα καπνού" με τα εξαιρετικά προϊόντα νυχιών της ibd!

Τελευταία Post