Εντυπωσιάστε με το Gunmetal manicure από την CND

02/18/2022
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Το γαλλικό μανικιούρ είναι γνωστό και αγαπημένο εδώ και πολλά χρόνια... η τεχνική του αναδεικνύει τα καλοσχηματισμένα νύχια και απαιτεί προσοχή στις λεπτομερείς γραμμές.

Με τα χρόνια έχει εξελιχθεί και έχει τροποποιηθεί, καθώς έχουμε πολλές επιλογές στα σχήματα νυχιών αλλά και στις αποχρώσεις, καθώς δεν είναι πια μονόχρωμο αλλά προσαρμόζεται με την εποχή!

Αυτήν την εποχή προτιμάται ακόμα η γραμμή είτε σε μαύρη είτε σε μπορντώ σκούρα απόχρωση... η CND, πρωτοπορώντας πάντα, πάει το μανικιούρ σας ένα βήμα πιο μπροστά!! Επιλέγουμε γκρι μεταλλική απόχρωση για τη γραμμή, με σκοπό την εξτρά λάμψη και διαφορετικότητα.

Για το Gunmetal μανικιούρ, όπως το ονομάζουν, έχει επιλεχθεί το ιριδίζον ροζ Negligee, για εξτρά θηλυκότητα και διακριτικότητα, και το Powerful Hematite, το σκούρο ανθρακί μεταλλικό για τη γραμμή του γαλλικού. Και οι δύο αποχρώσεις νυχιών είναι αγαπημένες και μας χαρίζουν ένα άψογο αποτέλεσμα στο συνδυασμό τους.

Τον όρο Gunmetal για το μανικιούρ μπορεί να τον συναντήσουμε ξανά από nail artists διαφόρων χωρών και με άλλες αποχρώσεις, αλλά επί της ουσίας βασίζεται στην γκρι μεταλλική απόχρωση.

Παρόμοιες αποχρώσεις από τη CND, οι οποίες ταιριάζουν επίσης με τη φιλοσοφία αυτού του μανικιούρ είναι οι:

  1. Mercurial 
  2. Dark Diamonds

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε το αγαπημένο σας look για κάθε ώρα και εμφάνιση. Ροκ ή glam, η θηλυκή σας πλευρά γίνεται έντονη και επιβλητική με αυτό το υπέροχο μανικιούρ!

 

 

Τελευταία Post