Μανικιούρ δύο χρωμάτων!

09/10/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Μανικιούρ δύο χρωμάτων με ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών ibd Just Gel Polish

Το μανικιούρ σε γαλάζιους τόνους που μας παρουσιάζει σήμερα η ibd Beauty, αντιπροσωπεύει τον ουρανό του Φθινοπώρου: μερικές φορές ζοφερός, μετά καθαρός, ζεστός και πολύ όμορφος. Η μεγάλη γκάμα αποχρώσεων των ημιμόνιμων βερνικιών νυχιών Just Gel Polish της ibd, θα μας βοηθήσουν να αποτυπώσουμε και να αναπαράγουμε αυτή την ουράνια παλέτα στα νύχια μας!

Για το μανικιούρ αυτό χρησιμοποιήθηκαν δύο αποχρώσεις του Just Gel Polish: ένα απαλό "μουντό" γαλάζιο, το Calm Oasis, και ένα υπέροχο καφέ taupe χρώμα, το Street Wise. Η υφή και η σύσταση και των δύο χρωμάτων είναι αρκετά πυκνή, αλλά το καφέ χρώμα έχει μια πιο έντονη χρωστική ουσία. 

Η σειρά ibd Just Gel polish λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές από τους ειδικούς στο μανικιούρ και την εμπιστεύονται χιλιάδες έμπειροι επαγγελματίες παγκοσμίως. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, η δουλειά τους με τα προϊόντα της ibd είναι εύκολη και αποτελεσματική, και τους διευκολύνει πάρα πολύ η τεράστια χρωματική παλέτα που τους προσφέρει. Η πιο σημαντική τους συμβουλή πριν τη χρήση είναι: να αναπογυρίζετε το μπουκαλάκι και να το ρολάρετε στα χέρια σας πριν την εφαρμογή, για να αναμειχθούν καλά οι χρωστικές.

Τελευταία Post