Διαχρονικές αποχρώσεις νυχιών για νύφες

06/14/2022
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ συνήθως βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ρουτίνας ομορφιάς κάθε νύφης. Το νυφικό μανικιούρ όμως είναι εξίσου σημαντικό στη σύνθεση ενός κομψού αποτελέσματος, γι' αυτό και τα τελευταία χρόνια αποτελεί πλέον σημαντική προτεραιότητα στις προετοιμασίες μιας νύφης πριν από το γάμο!

Ενώ ένα μεγάλο κομμάτι της γαμήλιας εμφάνισης υπαγορεύεται από την παράδοση, αυτοί οι πολύ μικροί "καμβάδες" στις άκρες των δακτύλων δίνουν μια ευκαιρία για να κάνετε το νυφικό σας look να ξεχωρίζει. Σας προτείνουμε να ποντάρετε σε διαχρονικά κομψά χρώματα νυχιών, που ταιριάζουν με τη ρομαντική διάθεση του νυφικού φορέματος, ή σχηματίζουν την τέλεια αντίθεση με αυτό.

Δείτε παρακάτω τα πιο κομψά μανικιούρ για νύφες, που θα παραμείνουν κλασσικά και διαχρονικά όσα χρόνια κι αν περάσουν!

 

BARE PINK

Ίσως το πιο διαχρονικό χρώμα νυχιών για ένα αναμφισβήτητα κομψό νυφικό nail look: το πολύ απαλό, σχεδόν διάφανο ροζ. Η πρότασή μας: CND Vinylux Bouquet.

 

BERRY

Μια πιο αντισυμβατική νύφη είναι σίγουρο πως θα επιλέξει ένα νυφικό μανικιούρ, που να ξεφεύγει από την κλασσική νυφική παλέτα των nude και ροζ. Το ιδανικό που μπορούμε να σκεφτούμε για μια τέτοια περίπτωση, είναι ένα βαθύ berry χρώμα! Η πρότασή μας: CND Vinylux Tinted Love.

 

CLASSIC WHITE

Μια ιδιαίτερα κομψή επιλογή στο μανικιούρ, που είναι πολύ δημοφιλής στις νύφες τα τελευταία χρόνια και κολακεύει όλα τα σχήματα και μήκη νυχιών, είναι το λευκό. Η πρότασή μας: CND Vinylux Lady Lilly.

 

NUDE

Μια ακόμα κλασική επιλογή για ένα νυφικό μανικιούρ είναι αυτή του nude βερνικιού νυχιών. Πρόκειται για μία "safe" και πάντα κομψή επιλογή, που δικαιώνει κάθε νύφη. Η πρότασή μας: CND Vinylux Unlocked.

 

Τελευταία Post