Crown of Palms manicure

05/22/2017
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Η παρουσίαση Alice + Olivia by Stacey Bendet άνοιξη / καλοκαίρι 2017 δεν σταματάει στο "Palm french manicure", που σας παρουσιάσαμε σε προηγούμενο post, αλλα συνδυάζει συμπληρωματικά χρώματα και δυναμικές!! Οι αισθήσεις μεταμορφώθηκαν σε όμορφα μυστικιστικούς κήπους του 18ου αιώνα και τοπία της Ρώμης και δροσερές σύγχρονες θεές που υψώνονται σε επιμήκεις σιλουέτες . Τα νύχια αυτά είναι τέλεια στην περίπλοκη απλότητα τους!


Μία ακόμη πρόταση είναι το  «Crown of Palms», το οποίο διαθέτει:

  1. Mια κρεμώδη οβάλ βάση αναμειγνύοντας μια μικρή σταγόνα CND® VINYLUX® "Shells in the sand" με τη θεραπεία νυχιών RIDGEFX™  με ένα εργαλείο dot για να δημιουργήσετε ένα φυσικό περίγραμμα.
  2. Δημιουργείτε μια στεφάνη από ζωγραφισμένα στο χέρι φύλλα φοίνικα με το CND® VINYLUX® "Palm Deco" γύρω από την περίμετρο του νυχιού.
  3. Τέλος εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα του CND® VINYLUX® Weekly Top Coat.  Αρκετά γραφικό, γρήγορα και εύκολο ... και αρκετά σικ για να είναι ότι πιο δροσερό για μια καυτή καλοκαιρινή μέρα!

Αυτά τα δύο looks έρχονται και ολοκληρώνουν τέλεια την μαγευτική εικόνα της Αιώνιας Πόλης με έναν καταρράκτη των πιο μικρών κρυστάλλων που έπεφταν σαν μια καλοκαιρινή ομίχλη στην πιο αιθέρια και κρυμμένη υγιή βάση.

 

Τελευταία Post