Καλοκαιρινές αποχρώσεις Creative Play!

06/10/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Καλοκαίρι 2019 - βρήκαμε τα βερνίκια Creative Play που θα φοράτε non-stop στα νύχια σας!

Το Καλοκαίρι ήταν ανέκαθεν η μοναδική εποχή του χρόνου, που γινόμαστε πιο ξέγνοιαστοι και χαλαροί στα πάντα: από τη διάθεσή μας έως το look μας.

Η αλήθεια είναι πως, με τον ήλιο να καίει και την έντονη ζέστη, ποια έχει όρεξη π.χ. να κάνει ένα έντονο και βαρύ μακιγιάζ; Εμείς πάντως ζεσταινόμαστε και μόνο που το σκεφτήκαμε!

Πέρα όμως από όλα αυτά, υπάρχει κάτι στη γενικότερη εμφάνισή μας, το οποίο δεν αφήνουμε ποτέ στην τύχη του... τα νύχια μας! Μην ξεχνάτε πως ένα περιποιημένο μανικιούρ και πεντικιούρ είναι πάντα must και τα παρακάτω καλοκαιρινά βερνίκια νυχιών που συγκεντρώσαμε για εσάς, θα το αναδείξουν στο έπακρο.

Οι αποχρώσεις ανάμεσα από τις οποίες θα επιλέξετε για τα καλοκαιρινά σας μανικιούρ και πεντικιούρ, είναι όλες υπέροχες και αποκλείεται να μην βρείτε αυτή που να ταιριάζει στο γούστο... και το μαγιό σας

Με την μεγάλη ποικιλία σε φωτεινές και έντονες αποχρώσεις της σειράς βερνικιών CND Creative Play, αλλά και με την πολύ οικονομική τιμή τους, δεν θα έχετε καμία δικαιολογία να μην περιποιηθείτε τα άκρα σας αυτό το Καλοκαίρι!

Τελευταία Post