CND Shellac Fuchsia colors

08/01/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Το φούξια (ή magenta) είναι ένα ζωντανό κόκκινο χρώμα που μωβίζει. Το όνομά του έχει βγει από το χρώμα του λουλουδιού του φυτού "φούξια", το οποίο πήρε το όνομά του από τον Γερμανό βοτανολόγο του 16ου αιώνα Leonhart Fuchs.

Τα φούξια νύχια είναι πολύ στη μόδα κάθε Άνοιξη και Καλοκαίρι. Παρόλο όμως που το συγκεκριμένο χρώμα νυχιών είναι μοναδικό και αρκετά έντονο, συνδυάζεται άνετα με τα καλοκαιρινά ρούχα και σας δίνει μία νεανική και φρέσκια όψη, καθώς θεωρείται το απόλυτο "girly" χρώμα νυχιών! 

Οι αποχρώσεις του φούξια είναι πολλές. Ανάλογα με το στιλ σας, αλλά και το χρώμα της επιδερμίδας σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο φούξια που μοιάζει με έντονο ροζ ή στο φούξια που μωβίζει περισσότερο.

Τέλος, φανταστείτε τα εφέ και σχέδια που θα μπορούσατε να εμπνευστείτε με αυτό το έντονο χρώμα στα νύχια σας... και, χάρη στη CND και την ποικιλία που διαθέτει στα έντονα ροζ-φούξια χρώματα, μπορείτε να τα δημιουργήσετε με τεράστια επιτυχία! Δείτε τα υπέροχα φούξια ημιμόνιμα βερνίκια CND Shellac:

    

Τελευταία Post