CND Brisa gel - Neutral Beige

04/15/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Το Πάσχα πλησιάζει και όλο και περισσότερο μας απασχολεί η εμφάνιση μας!

Προετοιμαζόμαστε και ψυχολογικά αλλά και πρακτικά για τις ημέρες αυτές και όπως πάντα είναι παράδοση πλέον να βρούμε το στυλ και το ύφος που θα μας ταιριάξει, αλλά και το μανικιούρ που θα ολοκληρώσει την εξωτερική μας εμφάνιση.

Είτε πάμε στο εξοχικό μας, στο χωριό μας ή διακοπές σε κάποιον αγαπημένο προορισμό, η δραστηριότητα μας θα είναι έντονη αφού συμμετέχουμε σε όλα τα έθιμα... άρα θα πρέπει να έχουμε φροντίσει για ένα μανικιούρ αντοχής, χωρίς απώλειες που μπορεί να μας αναστατώσουν τελευταία στιγμή, αλλά και με μια καθαρότητα που επιβάλλει το πνεύμα των ημερών.

Εμείς και η CND φυσικά σας έχουμε τη λύση, προτείνοντάς σας ένα μανικιούρ σε φυσική, ουδέτερη nude απόχρωση.

Για απόλυτη ασφάλεια μπορείτε να επιλέξετε ένα gel μανικιούρ το οποίο θα σας προσφέρει σιγουριά και έξτρα αντοχή, καθώς και ομοιομορφία στο μήκος των νυχιών και πολλαπλές επιλογές στο σχήμα.

Από άποψη αποχρώσεων μπορείτε να επιλέξετε μια ουδέτερη - nude απόχρωση όπως η Neutral Beige, από τη σειρά CND Brisa gel.

Η Neutral beige, είναι μια επιλογή για απαλή nude καλυπτική, ουδέτερη μπεζ ροζ απόχρωση.

Αντίστοιχα μπορείτε να βρείτε διαθέσιμες στην ηλεκτρονική μας αποθήκη και τις άλλες δύο νέες καλυπτικές αποχρώσεις, Cool pink & Warm Beige της σειράς Brisa Sculpting Gel.

Για σωστή εφαρμογή αλλά και για να γνωρίσετε όλες τις επιλογές αποχρώσεις από τη σειρά τζελ νυχιών της CND, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Τελευταία Post