CND Bloodline

03/12/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Όσο ακόμη ο καιρός μας το επιτρέπει, εμείς έχουμε αποφασίσει πως θα επιλέγουμε σταθερά τις σκούρες μπορντώ αποχρώσεις νυχιών.

Είναι πάντα αγαπημένες μας και υπάρχουν πάντα μέσα στις χρωματικές μας επιλογές, καθώς έχουν χρώμα βαθύ και γεμάτο ένταση - ό,τι πρέπει δηλαδή για δυναμικές γυναίκες που διαθέτουν έντονη θηλυκότητα!

Η CND διαθέτει μια ευρεία γκάμα μπορντώ και σκούρων κόκκινων αποχρώσεων, μέσα από την οποία έχετε αναδείξει ως κορυφαία την βαθιά μπορντώ απόχρωση Bloodline. Είναι ψυχρό μπορντώ, που αφήνει στο τέλος ανεπαίσθητα και μια χροιά καφέ. Είναι σκούρο μπορντώ, αλλά δεν κοκκινίζει...

Πολύ ιδιαίτερο χρώμα που ταιριάζει σε όλους τους χρωματικούς τύπους δέρματος και ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, καθώς και για κάθε περίσταση. Μπορεί να ολοκληρώσει τη basic εμφάνιση μας, αλλά και να δώσει μια νότα πολυτέλειας στις επίσημες εκδηλώσεις.

Αρχικά ήταν διαθέσιμη μόνο στη σειρά βερνικιών μακράς διάρκειας CND Vinylux αλλά έπειτα από μεγάλη ζήτηση ανά τον κόσμο, μπορείτε να τη βρείτε και στην ημιμόνιμη σειρά βερνικιών CND Shellac.

Τελευταία Post