CND @ Sophia Webster LFW 18

03/01/2018
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

H Sophia Webster ανέβασε τη θερμοκρασία στο London Fashion Week FW18 με την παρουσίασή της, η οποία ήταν εμπνευσμένη από τους ballroom κοινωνικούς χορούς. 

Οι επισκέπτες και τα μοντέλα ταλαντεύτηκαν με χορευτικές κινήσεις μέσα στο @hotelcaferoyal, για να "κλέψουν" μια ματιά από τα διακοσμημένα με πετράδια clutches, τα ψηλά τακούνια και, φυσικά, τα νύχια.

Υπό την καθοδήγηση της Marian Newman, η ομάδα της CND πήγε πάνω και πέρα από τα όρια, για την τελευταία της εμφάνιση στο Λονδίνο! 

Δείτε τι είπε για τη συνεργασία αυτή η συν-ιδρύτρια και style director της CND, Jan Arnold:

"Είμαστε κατενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Sophia Webster αυτή τη σεζόν, η οποία μας έφερε κοντά στον αστραφτερό κόσμο της χορευτικής σκηνής. Ο ρυθμός της λάτιν μουσικής και η λάμψη των χορευτικών κοστουμιών ήταν το τέλειο σκηνικό για τα πιο λαμπερά, sparkling νύχια της εποχής! Τα "ballroom nails", σχεδιασμένα από την Tracey Lee και κατασκευασμένα από την ομάδα του CND Design Lab, ήταν μια θάλασσα από tips γεμάτα γκλίτερ, σα να βγήκαν απευθείας από την πίστα χορού! Τα νύχια είναι βουτηγμένα σε κρύσταλλα Swarovski & Crystal Pixies και βυθισμένα σε πισίνες φωτεινών πορτοκαλι χρωμάτων, δημιουργώντας εφέ ombre και λαμπυρίζοντα Γαλλικά tips. Στο τέλος δώσαμε έντονη λάμψη με στρώσεις από Shellac Top Coat, η οποία θάμπωσε τη σχεδιάστρια, την ομάδα του styling αλλά και τους θεατές!!!"

   

Τελευταία Post