"Clean" Manicure

12/02/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Η χρονιά που έρχεται θα είναι πιθανότατα η χρονιά που, ενώ τα studio νυχιών παραδοσιακά θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν βερνίκια νυχιών ή ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών και θα παρέχουν υπηρεσίες τεχνητών νυχιών, το νέο nail trend παγκοσμίως θα θέλει τα νύχια ολοένα πιο άβαφα, πιο υγιή και περιποιημένα!

Tο clean manicure, ή και naked manicure, αναμένεται να είναι μία από τις επικρατέστερες τάσεις στα νύχια την ερχόμενη χρονιά. Η νέα αυτή τάση στοχεύει στη συνολική υγεία των νυχιών και περιορίζει τη χρήση "σκληρών" υλικών, που συναντώνται στις περισσότερες τεχνικές μανικιούρ και πεντικιούρ, όπως το gel ή το ακρυλικό νυχιών.

Για τη δημιουργία του clean manicure χρησιμοποιούνται προϊόντα που ενισχύουν την καλή υγεία των νυχιών, ενώ παράλληλα προστατεύουν την επιδερμίδα που τα περιβάλλει. Η συγκεκριμένη τάση έχει ήδη κερδίσει πολλούς φανατικούς θαυμαστές, οι οποίοι βλέπουν τα νύχια τους πραγματικά ταλαιπωρημένα και καταστραμμένα από την υπερβολική χρήση σκληρών υλικών και επιβλαβούς αφαίρεσής τους από τα νύχια.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Το clean manicure στοχεύει στη χρήση προϊόντων που ενδυναμώνουν τα νύχια και προάγουν την καλή υγεία τους. Η διαδικασία ξεκινάει με τον καθαρισμό των νυχιών, με τη χρήση ενός soak σε χλιαρό νερό όπου μουλιάζουμε τα δάκτυλα για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια, απλώνουμε ένα λαδάκι νυχιών στα επωνύχια για να μαλακώσουν και να ενυδατωθούν. Το naked manicure μπορεί να ολοκληρωθεί με την εφαρμογή μιας θεραπείας με κερατίνη σαν το RescueRxx, που ενδυναμώνει τα νύχια (η οποία θα πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά, για καλύτερα αποτελέσματα). Στο τέλος τα νύχια, αν και τελείως γυμνά, θα δείχνουν πραγματικά υγιή και λαμπερά!

 

Τελευταία Post