Chic Black Glitter Nails

12/12/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Ήρθε η ώρα να πάρετε την πιο όμορφη και λαμπερή γιορτή του χρόνου στα χέρια σας – κυριολεκτικά. Ενώ μπορεί ήδη να έχετε επιλέξει το καλύτερο outfit και να έχετε σχεδιάσει τι θα σερβίρετε στο πάρτυ του ρεβεγιόν που θα διοργανώσετε φέτος, δεν χρειάζεται να περιμένετε ως τα τέλη του Δεκεμβρίου για να μπείτε πλήρως στο εορταστικό πνεύμα. Με μαύρα glitter νύχια, μπορείτε να διοχετεύσετε την ντίβα που κρύβετε μέσα σας, με τον πιο σικάτο τρόπο!

Ποιος λεει ότι τα νύχι των εορτών πρέπει να είναι μόνο μπορντώ ή κόκκινα με γκλίτερ; Spoiler alert: Τα νύχια σας δεν χρειάζεται να διακοσμούνται με τα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, για να αποπνέουν εορταστικά vibes! Υπάρχουν πολλές επιλογές σε μανικιούρ που δείχνουν τόσο στυλάτες όσο και εορταστικές – και πιστεύουμε πως αυτά τα ombre black glitter νύχια είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα! Επίσης, τυχαίνει το black nail art να είναι μεγάλη τάση αυτή τη σεζόν, οπότε αυτή η ιδέα για μανικιούρ έρχεται την κατάλληλη στιγμή!

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το χέρι σας σε αυτό το glam goth μανικιούρ; Παρακάτω δείτε όλες τις οδηγίες για το πώς να φτιάξετε το δικό σας σετ από black glitter νύχια αυτή τη σεζόν.

Προϊόντα νυχιών που θα χρειαστείτε:

Μαύρο βερνίκι νυχιών

Glitter βερνίκι νυχιών ή glitter σε σκόνη

Top coat βερνικιού νυχιών (π.χ. Vinylux Top Coat)

Οδηγίες εφαρμογής:

Εφαρμόστε δύο λεπτές στρώσεις από το αγαπημένο σας μαύρο βερνίκι νυχιών.

Για να δημιουργήσετε ένα glitter ombre από τη βάση του νυχιού, μπορείτε να εφαρμόσετε glitter με δύο διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πινέλο από το μπουκαλάκι του glitter βερνικιού και να το σκουπίσετε λίγο σε μια χαρτοπετσέτα. Αυτό θα σας επιτρέψει να βάψετε με πολύ μικρότερη ποσότητα glitter, και να προσθέσετε αργά στρώσεις glitter ώσπου να καλύψετε το κάτω μισό μέρος του νυχιού (όπως φαίνεται στη φωτογραφία). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό κομμάτι από ένα σφουγγαράκι του μακιγιάζ για να εφαρμόσετε μικρές ποσότητες glitter σκόνης με ελαφρά κτυπήματα στη βάση του νυχιού, και να καθαρίσετε την περιοχή του επωνυχίου μόλις στεγνώσει το σχέδιό σας.

Αφήστε μερικά λεπτά για να στεγνώσει το glitter, και μετά προσθέστε το αγαπημένο σας top coat βερνικιου νυχιών για να σφραγίσετε το nail art σας!

Τελευταία Post