CELEBRITIES IN CND

09/27/2022
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Αν ψάχνετε για νύχια που να είναι εξίσου κατάλληλα για τα μέλη βασιλικής οικογένειας αλλά και για το κόκκινο χαλί, τότε δε χρειάζεται να ψάξετε άλλο. Μερικές από τις πιο cool και fashion-forward διασημότητες, εμφανίζονται τακτικά σε επίσημες εξόδους και περιστάσεις με ένα CND μανικιούρ... και ξέρετε τι λένε, αν είναι αρκετά καλό για τη Selena Gomez, τότε σίγουρα είναι αρκετά καλό και για εμάς!

 

Selena Gomez 

Manicurist: @tombachik

Ο μανικιουρίστας των σελέμπριτις, Tom Bachik, επέλεξε ένα έντονο, κλασσικό κόκκινο που χαρακτηρίζεται ως "γιορτινό chic". Η Selena Gomez φοράει την απόχρωση Devil Red από τη σειρά βερνικιών μακράς διάρκειας CND Vinylux.

 

Meghan Markle

Manicurist: @drybylondon

Η Meghan Markle φαινόταν τέλεια την ημέρα του γάμου της το 2018... αλλά, αναρωτιέστε τι φορούσε στα νύχια της; Αποκαλύφθηκε επίσημα από τη Vogue ότι επέλεξε αποχρώσεις της CND™, για να κρατήσει τη συνολική της εμφάνιση φυσική και κομψή.

Στα δάχτυλα των χεριών της, η Meghan συνδύασε τις αποχρώσεις Unmasked και Negligee, για να δημιουργήσει την τέλεια nude απόχρωση με μια διακριτική χροιά του ροζ.

Στα δάχτυλα των ποδιών της, η Meghan φόρεσε το Cashmere Wrap.

 

Angelina Jolie

Manicurist: @emmanailz

Η εντυπωσιακή Angelina Jolie επέλεξε να φορέσει το Silver Chrome της CND™, μια φουτουριστική ασημί μεταλλική απόχρωση, στην πρεμιέρα της ταινίας της Maleficent.

 

Τελευταία Post