Nail art εμπνευσμένα από τις Απόκριες

02/27/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Καθώς μπήκαμε στην εορταστική περίοδο των Αποκριών, ήρθε και η ώρα να ξεκινήσουμε να γιορτάζουμε την Άνοιξη που έρχεται, με τις ανάλογες παρελάσεις, κοστούμια και τέχνη. Μπείτε κι εσείς στο πνεύμα του καρναβαλιού, δημιουργώντας εορταστικά και χαρούμενα nail art. Δείτε παρακάτω τα τρία σχέδια νυχιών που επέλεξε η CND για αυτή την γιορτή! 

Drag Marble

Τα χρώματα που αντιπροσωπεύουν κυρίως τις Απόκριες, είναι το μωβ, το πράσινο και το χρυσό. Αντιπροσωπεύοντας τη δικαιοσύνη, την πίστη και την εξουσία, αντίστοιχα, το μωβ, το πράσινο και το χρυσό προσφέρουν ατελείωτες ευκαιρίες για συνδυασμούς. Για ένα look που θα τραβήξει τα βλέμματα, συνδυάστε τις αποχρώσεις αυτές χρησιμοποιώντας μια τεχνική water-marbling. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να πετύχετε το τέλειο εφέ marble, αλλά για αυτό το look, ξεκινήστε με τζελ ως βάση στο νύχι, και μετά εφαρμόστε τα χρώματα νυχιών σε εναλλασσόμενες οριζόντιες λωρίδες. Χρησιμοποιήστε ένα ξυλάκι του μανικιούρ για να τραβήξετε τα χρώματα μαζί κάθετα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό "μαρμάρινο" look. 

Διακόσμηση με Fleur-De-Lis (Κρίνο)

Το "fleur-de-lis" είναι ένα στυλιζαρισμένο κρίνο, που ταιριάζει υπέροχα στα αποκριάτικα σχέδια. Για να το δημιουργήσετε, ξεκινήστε με μια μωβ, πράσινη ή χρυσή βάση στο νύχι. Προσθέστε glitter σε ένα ή δύο νύχια, και διακοσμήστε άλλα δυο νύχια κολλώντας πετρούλες ή κρυστάλλους. Χρησιμοποιήστε ακρυλικά χρώματα και ένα λεπτό, μυτερό πινέλο nail art για να ζωγραφίσετε το fleur-de-lis απευθείας πάνω στο πολυμερισμένο base coat ενός ή περισσότερων νυχιών. Αν δεν διαθέτετε πολύ χρόνο, εφαρμόστε αυτοκόλλητα στο πολυμερισμένο χρώμα για να επιτύχετε το ίδιο look.

Έμπνευση από Χάντρες

Γύρω στο 1800 μ.Χ., πετούσαν στα πλήθη περιδέραια από γυάλινες χάντρες και έτσι έγιναν γρήγορα πολύ δημοφιλή κατά τη διάρκεια αντίστοιχων εορτασμών. Σήμερα, μπορείτε να δείτε στα καρναβάλια αρκετών πόλεων του κόσμου πολύχρωμες χάντρες, μιας και οι "γλεντζέδες" γιορτάζουν πάντα με στυλ σε οποιοδήποτε μέρος της γης! Για να σχεδιάσετε το τέλειο look εμπνεόμενοι από τις χάντρες, χρησιμοποιήστε χοντροκομμένο glitter και στρας νυχιών. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας base coat και προσθέστε μεγάλα, κυκλικά κομμάτια από glitter στο νύχι, και πέτρες διαφόρων μεγεθών στην ημι-σεληνο των νυχιών (lunula).

Τελευταία Post