Blue Abstract nail art

03/05/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Το μανικιούρ μας είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την προσεγμένη εμφάνιση της κάθε γυναίκας, καθώς τα περιποιημένα νύχια σε χέρια και πόδια είναι δείγμα καλαισθησίας και υγιεινής.

Έχοντας και την τάση να θέλουμε να διαφέρουμε, έχουμε ξεχωρίσει ως αγαπημένο nail art τα αφηρημένα σχέδια, τα λεγόμενα "Abstract nails", γιατί μας δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε επιλογή και συνδυασμό αγαπημένων αποχρώσεων και στη λογική τους δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος σχεδιασμού.

"Αφηρημένο" λοιπόν και το πανέμορφο σχέδιο νυχιών που βλέπουμε στη φωτογραφία, που μπορεί να δημιουργηθεί με τις παρακάτω αγαπημένες αποχρώσεις από την σειρα ημιμόνιμων βερνικιών νυχιών CND Shellac:

Αντιγράψτε αυτό το look - μπορείτε ακόμα και να κάνετε τη δική σας εκδοχή με διάφορες παραλλαγές ή ακόμα και διαφορετικές αποχρώσεις της επιλογής σας - και θα βρεθείτε απευθείας να έχετε μια άλλη καθημερινότητα και καμμία ρουτίνα στη ζωή σας! Αφεθείτε όμορφα στην έμπνευση και μαγέψτε με τις επιλογές σας, ακόμα και αν αυτές προέρχονται από το μενταγιόν σας!

Τελευταία Post