Black & White Nail Art

05/22/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Το μαύρο και το άσπρο είναι έντονα, κολακευτικά για όλους και απίστευτα ευέλικτα χρώματα για τα νύχια. Όταν εφαρμόζονται μόνα τους, είναι ζωηρά, κλασικά και chic, αλλά όταν συνδυαστούν μεταξύ τους, δημιουργούν ένα ξεχωριστό και τολμηρό look. Εάν επιθυμείτε στα νύχια σας ένα nail art που να ξεχωρίζει, αναμείξτε μερικά διαφορετικά φινιρίσματα, όπως ένα γυαλιστικό top coat για να δώσετε περισσότερη διάσταση, ή γίνετε πιο δημιουργικοί με διακοσμητικά νυχιών ζωγραφισμένα στο χέρι.

Είτε αναζητάτε ένα μινιμαλιστικό σχέδιο που να είναι αβίαστα cool ή ένα μανικιούρ σαν έργο τέχνης, σίγουρα μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι που θα λατρέψετε με αυτές τις δύο διαχρονικές αποχρώσεις. Χρειάζεστε λίγη έμπνευση; Δείτε εδώ 5 black & white nail art ιδέες για να ξεκινήσετε!

1. Παίξτε με το Negative Space
Negative space manicure — μινιμαλιστικά σχέδια που αφήνουν εκτεθειμένο ένα στρατηγικής σημασίας τμήμα του φυσικού νυχιού. Για να πετύχετε ένα εφέ "ίσα που να φαίνεται", δημιουργήστε μια μαύρη ή λευκή κουκκίδα ακριβώς πάνω από το κέντρο κάθε επωνυχίου, και τελειώστε με ένα γυαλιστικό top coat. Θέλετε κάτι ελαφρώς πιο glam; Σχεδιάστε ένα μαύρο τόξο γύρω από το “μισοφέγγαρο” κάθε νυχιού (lunula), αφήνοντας το μισοφέγγαρο είτε άβαφο είτε βαμμένο κάτασπρο. Μετά από 10 λεπτά, ή ώσπου να έχει στεγνώσει εντελώς το βερνίκι νυχιών, ολοκληρώστε με ένα γυαλιστικό top coat.

2. Σχεδιάστε Γραμμικά Look
Μερικές φορές μια απλή γραμμή μπορεί να τονίσει τέλεια ένα nail art. Αυτό το στυλ είναι εύκολο και γρήγορο να δημιουργηθεί, αλλά δημιουργεί ένα εκπληκτικό γραφικό εφέ, ειδικά με την αντίθεση του μαύρου και του λευκού. Χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πινέλο nail art για γραμμές, σχεδιάστε μαύρες διαγώνιες, κάθετες ή οριζόντιες γραμμές κατά μήκος ενός λευκού βερνικιού νυχιών. Ζωγραφίστε μια μαύρη βάση και λευκές γραμμές σε εναλλασσόμενα νύχια, για μια μοναδική συνολική εμφάνιση. 

3. Αναθεωρήστε τα Κλασικά στυλ
Το κλασικό Γαλλικό μανικιούρ θα είναι για πάντα αγαπητό. Οπότε, την επόμενη φορά που θα έχετε κάποια επίσημη έξοδο, γιατί δεν δοκιμάζετε ένα "πειραγμένο" Γαλλικό; Εφαρμόστε δύο στρώσεις γυαλιστερού μαύρου σαν βάση, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα πολύ έντονο λευκό στην άκρη του νυχιού, για μια μοντέρνα εκδοχή ενός κλασικού look.

4. Αναμείξτε υφές
Προσθέστε λίγη διάσταση στο nail art σας χρησιμοποιώντας τουλάχιστον δύο διαφορετικά φινιρίσματα βερνικιού νυχιών. Δοκιμάστε να αναμείξετε μαύρο ματ με μια μαύρη μεταλλική απόχρωση, ή ένα κρεμώδες καλυπτικό λευκό χρώμα με ένα λευκό με shimmer. Για ένα πιο λαμπερό look, αναμείξτε ολογραφικό glitter με ένα περλέ ιριδίζον βερνίκι νυχιών. Υπάρχουν ατελείωτες επιλογές για να συνδυάσετε υφές, και όλες θα σας κάνουν να φαίνεστε τολμηρή και με δυνατή προσωπικότητα!

5. Προσθέστε Λάμψη
Ποιος χρειάζεται κοσμήματα, όταν το μανικιούρ σας ακτινοβολεί; Ταιριάξτε αυτό το hot trend με μαύρο βερνικι νυχιών για περισσότερη ένταση, ή με λευκό βερνίκι νυχιών για κάτι λίγο πιο φωτεινό. Αν θέλετε κάτι πιο διακριτικό, πιέστε ένα μικροσκοπικό στρας ή πετράδι στην άκρη κάθε νυχιού. Για να κάνετε κάτι υπερβολικό και εντυπωσιακό, αναμείξτε και συνδυάστε στρας όλων των σχημάτων και μεγεθών, εφαρμόζοντας όσα περισσότερα μπορείτε να χωρέσετε!

Τελευταία Post