Τα καλύτερα χρώματα για πεντικιούρ το καλοκαίρι

05/30/2023
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι και, αναμένοντας τις διακοπές, ανυπομονούμε για τη στιγμή που η επιδερμίδα μας θα έχει την πολυπόθητη μπρονζέ όψη, που δείχνει εξαιρετικά σαγηνευτική και κολακεύει σχεδόν όλες τις γυναίκες. Το bronzer όμως δεν είναι το μόνο προϊόν που θα σας βοηθήσει στην προσπάθειά σας να αναδείξετε αυτήν την ηλιοκαμμένη όψη!

Επιλέγοντας το κατάλληλο βερνίκι νυχιών, μπορείτε να τονίσετε κι άλλο το μαύρισμά σας αλλά και παράλληλα να κάνετε ένα statement με την εμφάνισή σας. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν παρακάτω τα top χρώματα νυχιών που είναι ιδανικά για τα καλοκαιρινά πεντικιούρ!

Κοραλί βερνίκια νυχιών - Βάλτε στην άκρη την κλασική εκδοχή του αγαπημένου femme fatale κόκκινου... και τολμήστε την πιο ανοιχτόχρωμη και φωτεινή πορτοκαλοκόκκινη ή κοραλί εκδοχή του.

 

Φούξια βερνίκια νυχιών - Αν θέλετε να κάνετε ένα beauty statement με το look σας, τότε το φούξια είναι ιδανική επιλογή, αφού τονίζει το μαύρισμα και τραβά όλα τα βλέμματα πάνω σας!

 

Λευκά βερνίκια νυχιών - Το κλασικό και διαχρονικά κομψό λευκό κάνει πάντα έντονη αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα, κάνοντάς σας να δείχνετε έως και 2 τόνους πιο σκουρόχρωμη απ'ό,τι είσαστε στην πραγματικότητα!

 

Λιλά βενίκια νυχιών - Το ρομαντικό λιλά αναδεικνύει εξαιρετικά το μαύρισμα και είναι ιδανικό για τις γυναίκες που θέλουν να τολμήσουν μεν το χρώμα στα νύχια, χωρίς όμως να απομακρυνθούν από τη ζώνη ασφαλείας του λευκού.

 

Τελευταία Post