Bellini - our new favorite!

02/20/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Τη συλλογή βερνικιών νυχιών της CND για το Χειμώνα 2018-2019 με την ονομασία "Night Moves" τη λατρέψαμε κατά την περίοδο των εορτών, καθώς ταίριαζαν απόλυτα με τη λάμψη και το glamour που θέλαμε να εκπέμπουμε εκείνες τις ημέρες.

Μπορεί οι γιορτές να τελείωσαν και η καινούργια χρονιά να έχει μπει για τα καλά, η συλλογή αυτή όμως έχει κατακτήσει πλήρως την καρδιά μας και εξακολουθεί να μας δίνει ανεξάντλητες επιλογές σε nail designs και συνδυασμούς χρωμάτων!

Η απόχρωση Bellini, κάθε φορά που την επιλέγουμε για το μανικιούρ μας, μας κερδίζει κάθε φορά και περισσότερο. Είναι μεν χρυσό, αλλά δεν είναι υπερβολικά έντονο και "φανταχτερό", καθώς έχει μια διακριτικά απαλή χρυσή λάμψη shimmer ενιαία κατανεμημένη μέσα στο χρώμα.

Λατρεύουμε τη λάμψη του! Η υφή του είναι μεταλλική, είναι κομψό και chic χρώμα, ενώ μας αρέσει ιδιαίτερα που δεν κιτρινίζει όπως οι περισσότερες χρυσές αποχρώσεις νυχιών. 

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του σαν χρώμα σε όλα τα νύχια, για ένα εντυπωσιακό βραδυνό look, ή να δημιουργήσετε με αυτό nail art "πινελιές" στο καθημερινό σας μανικιούρ!

Την απόχρωση Bellini θα τη βρείτε διαθέσιμη στη σειρά του αυθεντικού ημιμόνιμου βερνικιού νυχιών CND Shellac, καθώς και στη σειρά βερνικιού νυχιών μεγάλης διάρκειας CND Vinylux.

 

Τελευταία Post