80's make-up look by MUD

11/14/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Μπείτε μαζί μας στη μηχανή του χρόνου και συνοδέψτε μας σε ένα ταξίδι πίσω σε μια "επική" δεκαετία: τα '80s. Τότε που χτυπούσαν μεταξύ τους τα μεγάλα βραχιόλια στους καρπούς, που οι νέοι κουνούσαν τα κεφάλια τους πάνω-κάτω στον ήχο των Queen και των Blondie στο Walkman, και προσπαθούσαν να "κερδίσουν" τον απαιτητικό Κύβο του Ρούμπικ. Μαζί με αυτές τις τάσεις της δεκαετίας του '80, οι γυναίκες έκαναν επίσης πολλά με το μακιγιάζ τους. Μετά την τελειοποίηση των κυμματισμών ή των αφελειών στα μαλλιά, ερχόταν η ώρα για την εφαρμογή του iconic '80s make-up

Από πού όμως αντλούσαν την έμπνευσή τους για αυτά τα look; Μα φυσικά από τις τραγουδίστριες, τους κινηματογραφικούς αστέρες και τα μοντέλα, που ήταν τότε top ονόματα στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας! Αυτοί οι υπέροχοι "μύθοι" της showbiz αποτέλεσαν παράδειγμα για τους makeup lovers σε όλον τον κόσμο, και οι επιλογές τους απομακρύνθηκαν πολύ από το φυσικό, groovy στυλ των  '70s. Για εμάς, τα makeup look των '80s είναι κυριολεκτικά... τα πάντα. Αυτό που με σιγουριά έχουμε μάθει σχετικά με το μακιγιάζ αυτής της δεκαετίας, είναι ότι δεν υπάρχει η λέξη "πολύ" σε ό,τι έχει να κάνει με τη χρήση των προϊόντων, ειδικότερα όταν πρόκειται για τα μάγουλα.

Παρόλο που δεν θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τα look αυτών των star σήμερα, μας αρέσει πάρα πολύ να τα κοιτάζουμε, να αναπολούμε τα παλιά εκείνα trends και, γιατί όχι, να προσαρμόζουμε κάποια στοιχειά των '80s στο σημερινό μας μακιγιάζ!

Η make-up artist και απόφοιτος της σχολής της Make-Up Designory στην Ιταλία, Cristina Riva, δημιούργησε αυτό το fun και flirty glam make-up look με τα παρακάτω επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ της MUD Cosmetics και μας μετέδωσε τα υπέροχα vibes των '80s!

Τελευταία Post