5 Καλοκαιρινά Nail styles

06/21/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

5 Nail styles για τις καλοκαιρινές διακοπές, που θα σας κάνουν να ονειρευτείτε την άμμο και τον ήλιο!

Η Άνοιξη έχει ήδη τελειώσει και αυτό σημαίνει πως έρχεται η στιγμή να αποχαιρετίσουμε το λεπτό μπουφανάκι ή τη ζακέτα μας, και να προετοιμαστούμε για υψηλότερες θερμοκρασίες! Όπως είναι φυσικό, ονειρευόμαστε από τώρα τα τέλεια χρώματα βερνικιών νυχιών για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Δείτε παρακάτω πέντε από τις αγαπημένες μας αποχρώσεις και στυλ νυχιών, που είναι ιδανικά για όσες από εμάς σχεδιάζουν να αποδράσουν σε τροπικά μέρη ή απλώς ελπίζουν να δημιουργήσουν με το νου μια ζεστή λιακάδα, παρόλο που θα περάσουν τις διακοπές τους στο σπίτι!

Φλογερό Κόκκινο-Πορτοκαλί

Προετοιμαστείτε για να ζήσετε μία από τις περίφημες "Havana Nights" με αυτή τη φωτεινή, θερμή παραλλαγή σε ένα κλασικό κόκκινο νύχι. Είναι τέλειο για τις πιο τολμηρές, καθώς η μίξη του κόκκινου με το πορτοκαλί θα δημιουργήσει μια μοντέρνα καλοκαιρινή απόχρωση νυχιών, η οποία σίγουρα θα τις κάνει να νιώσουν τη ζέστη! Ολοκληρώστε το look με ένα έντονα γυαλιστικό top coat, για να στραφούν όλα τα βλέμματα πάνω στα χέρια σας!

Καραϊβική θάλασσα

Δεν μπορείτε να κάνετε τροπικές διακοπές χωρίς κρυστάλλινα νερά! Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα βερνικιού νυχιών για τις διακοπές που υπάρχει - και όχι άδικα. Εμπλουτίστε αυτό το σχέδιο, ζωγραφίζοντας μοτίβα από όστρακα ή αστερίες, ή διακοσμήστε το με πέρλες (κατευθείαν μέσα από το στρείδι, φυσικά). Αυτό το look θα βγάλει στην επιφάνεια τη "γοργόνα" που κρύβουμε μέσα μας!

Ροζ Ορχιδέα

Ζωντανέψτε το κλασικό ροζ μανικιούρ προσθέτοντας μια δόση μωβ! Τροπικό και φωτεινό, αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για όσες θέλουν να κινηθούν λίγο πιο τολμηρά από τη συνηθισμένη απόχρωση του ροζ. Και φυσικά, ταιριάζει απόλυτα σε nail art με τροπικά λουλούδια!

Πράσινο σαν το φύλλο του φοίνικα

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα φύλλα του φοίνικα είναι ιδανικά όχι μονο για να τα χρησιμοποιείτε ως βεντάλια για να δροσιστείτε! Μπορούν επίσης να εμπνεύσουν ένα τροπικό μανικιούρ με πλούσια πράσινα φύλλα. Για αυτό το look, ζωγραφίστε φύλλα φοίνικα πάνω σε μια καθαρή λευκή ή μπεζ βάση νυχιών. Το σχήμα και η υφή των φύλλων θα σας δώσουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τις σχεδιαστικές σας ικανότητες.

Κοραλί με ροδακινί χροιά

Πάρτε "σήμα" από τον κοραλλιογενή ύφαλο και δοκιμάστε μια υπέροχη ροδακινί-κοραλί απόχρωση νυχιών. Αυτό το χρώμα θα κάνει τα χέρια σας να φαίνονται ακόμα πιο μαυρισμένα στο φως του ήλιου. Συνδυάστε το με μια λαμπερή χρυσή πινελιά (π.χ. χρυσό foil), και τα νύχια σας θα είναι έτοιμα για την παραλία! 

Τελευταία Post