10 Shades of Grey

10/31/2023
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Στον κόσμο των φωτεινών χρωμάτων, είναι εύκολο να παραβλέψετε το ακαθόριστο και ουδέτερο γκρι. Ωστόσο, όπως αποδεικνύουν αυτά τα γκρι βερνίκια νυχιών της CND, το χρώμα αυτό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα αδιάφορο φθινοπωρινό/χειμερινό χρώμα! Σας παρουσιάζουμε λοιπόν την επιλογή της CND όσον αφορά τα πιο hot γκρι χρώματα νυχιών, που θα ταιριάξουν σε όλα τα νύχια, ανεξάρτητα από το μήκος ή το σχήμα τους.

Όπως ακριβώς και στη γνωστή ταινία, υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις του γκρι, για αυτό και η CND έχει συμπεριλάβει στην παλέτα της μια γκάμα που να ταιριάζει σε διαφορετικούς δερματικούς τόνους, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποιο γκρι βερνίκι θα ταιριάζει καλύτερα σε έναν θερμό, ψυχρό ή ουδέτερο τόνο δέρματος! Τα γκρι/μπλε συμπληρώνουν τους πιο ψυχρούς τόνους επιδερμίδας, ενώ τα γκρι/καφέ τους πιο θερμούς.

Εάν θέλετε να κάνετε κάποιο σχέδιο, η ουδετερότητα του γκρι χρώματος σημαίνει πως αποτελεί το τέλειο background για μια πινελιά από ένα τολμηρό και έντονο χρώμα! Χρησιμοποιήστε ένα dotting tool για να προσθέσετε λίγα dots με neon κίτρινο, ή προσθέστε μερικούς χαριτωμένους κόκκινους κεραυνούς. Δεν μπορείτε να αποφασίσετε μόνο για ένα διακοσμητικό χρώμα; Δοκιμάστε τότε να δημιουργήσετε ένα mix-and-match αντίστροφο γαλλικό μανικιούρ!

 

Τελευταία Post