5 muted χρώματα για το Φθινόπωρο!

09/16/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

 

Το φθινόπωρο έρχεται! Ο καιρός αλλάζει, τα φύλλα αρχίζουν να πέφτουν και σχεδόν όλοι έχουν αρχίσει να φορούν γήινα φθινοπωρινά χρώματα νυχιών. Αν είσαστε όμως κουρασμένοι από τα τυπικά χρώματα του φθινοπώρου και ψάχνετε για κάτι πιο φωτεινό, εδώ μπορείτε να βρείτε πέντε κομψά, σοφιστικέ "muted" χρώματα βερνικιών για να δοκιμάσετε αυτή τη σεζόν!

 

Antique Rose

Αφήστε στην άκρη τα παστέλ ροζ, και υιοθετήστε μια εναλλακτική επιλογή για το μανικιούρ με απαλά ροζ που έχουν πιο μουντούς, γκρίζους τόνους. Το "antique rose" (μια τέτοια απόχρωση είναι το Vinylux Poetry) είναι μια γλυκιά και χαμηλών τόνων απόχρωση, που κολακεύει όλους τους τόνους δέρματος. Συνδυάστε το με νύχια που έχουν κομψό αμυγδαλωτό -ή stiletto- σχήμα, για ένα μοντέρνο και φρέσκο look.

 

Soft Sage

Η ιδανική απόχρωση για τους λάτρεις του "κινδύνου", το απαλό πράσινο του φασκόμηλου, είναι λίγο διαφορετική αλλά εξακολουθεί να φοριέται σταθερά. Σκεφτείτε πράσινα νύχια, αλλά για ενήλικες! Συνδυάστε το με ένα matte top coat για ένα απόλυτα trendsetting στυλ, ή προσθέστε glitter σε ένα νύχι για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

 

Pearl Grey

Κομψό και chic, το γκρι περλέ είναι εδώ για να θέσει υπό αμφισβήτηση τις προσδοκίες σας για τα φθινοπωρινά νύχια! Το γκρι είναι συνήθως ένα χρώμα που προορίζεται αποκλειστικά για τον χειμώνα, οπότε για τις αρχές φθινοπώρου μπορείτε να επιλέξετε ένα ανοιχτό γκρι σε ψυχρούς τόνους. Είναι ένα χρώμα νυχιών που σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν το απόλυτο "it girl"!

 

Pale Petal

Απαλή όσο ένα ιβουάρ τριαντάφυλλο, η κρεμώδης απόχρωση Vinylux Antique είναι για όσες γυναίκες θέλουν ένα καθαρό, αέρινο look. Η απαλότητα και φωτεινότητα της απόχρωσης αυτής κάνει τα δάκτυλα να φαίνονται μακρύτερα και τα νύχια μεγαλύτερα, ενώ παράλληλα η θερμότητά της αποτρέπει το μανικιούρ από το να φαίνεται πολύ έντονο. Είναι ένα χρώμα που πολύ εύκολα θα λατρέψετε!

 

Warm Taupe

Οι θερμές taupe αποχρώσεις είναι τέλειες για όσους επιθυμούν ένα ουδέτερο look, αλλά τους προσελκύουν τα χρώματα που είναι λίγο πιο βαθιά στο φάσμα. Όταν τείνετε προς αυτό το στυλ, βεβαιωθείτε πως έχετε επιλέξει ένα taupe χρώμα με γκρι χροιά, που ταιριάζει περισσότερο στο φθινόπωρο!

Τελευταία Post