5 Ιδέες για τα μανικιούρ του Νοέμβρη!

11/01/2021
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Ο καιρός πλέον μας θυμίζει ότι το Φθινόπωρο προχωράει και πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στο Χειμώνα, γι' αυτό και χρειαζόμαστε ανανεωμένη τη διάθεση αλλά και την εμφάνισή μας, για να περάσουμε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο με χαρά και δημιουργικότητα. Οι νέες τάσεις μας φτιάχνουν πάντα το κέφι και το νέο μας μανικιούρ μας προετοιμάζει θετικά!

Οι minimal chic τάσεις θα κυριαρχήσουν στη μόδα των νυχιών και για το Νοέμβριο.

Μπορούμε να καταλήξουμε σε κάποια από τις παρακάτω επιλογές:

  1. Νο.1 επιλογή σχεδόν πάντα παραμένει ένα φωτεινό κόκκινο βερνίκι νυχιών για το μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ μας. Μας συνοδεύει τέλεια και στα events του Νοεμβρίου.
  2. Επόμενη επιλογή είναι πάντα οι μπεζ, γήινες αποχρώσεις... εκτός από τα κλασσικά nude χρώματα νυχιών, μια πιο μοντέρνα για το Φθινόπωρο επιλογή είναι μια απόχρωση περισσότερο μπεζ ή τερακότα.
  3. Επιπλέον από τις γήινες αποχρώσεις, δυναμικά έχει καταλάβει θέση και το σκούρο πράσινο χρώμα νυχιών. Οι κυπαρισσί αποχρώσεις ανηκούν στην κατηγορία των γήινων, αλλά συγχρόνως και των σκούρων αποχρώσεων που προτιμώνται όλο το χρόνο.
  4. Ένα twist στο μανικιούρ μας θα δώσουμε με το χρωματιστό γαλλικό που, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει. Διατηρούμε μια φυσική διάφανη απόχρωση για την επιφάνεια του νυχιού και για τη γραμμή επιλέγουμε μια φθινοπωρινή σκούρα απόχρωση, για να δημιουργήσουμε την κατάλληλη αντίθεση.
  5. Τέλος δεν ξεχνάμε τα σκούρα μπλέ ή και μαύρα νύχια. Παραμένουν ψηλά στις επιλογές μας γιατί μας δίνουν μια ροκ διάθεση και συνδυάζονται με όλα τα looks.

Γνώριμα κατά κάποιο τρόπο τα μονοπάτια που θα κινηθούμε, αλλά δεν παύει να μας δίνει μεγάλη χαρά αυτή η αλλαγή καθώς έχουμε ανάγκη την κάθε ανανέωση!

 

Τελευταία Post