4 look εμπνευσμένα από τον Ωκεανό

07/30/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Με την ζέστη του Καλοκαιριού, πολλές από εμάς κατευθυνόμαστε ήδη προς την αμμώδη όασή μας. Για να αποκτήσετε το τέλειο look που να ταιριάζει με την εποχή, επιλέξτε τις αγαπημένες σας μπλε αποχρώσεις βερνικιού νυχιών και "αγκαλιάστε" το παλλιροϊκό κύμα με καταγάλανα νύχια! Δείτε παρακάτω τέσσερα looks που έχει εμπνευστεί η CND από τον ωκεανό.

 

Σύγκρουση με τα κύματα

Δημιουργήστε κύματα με αυτό το look, που είναι εμπνευσμένο από μία ημέρα στην παραλία. Χρησιμοποιήστε μια ουδέτερη απόχρωση νυχιών σαν βάση ώστε να μοιάζει με την άμμο, και μετά δημιουργήστε κύματα χρησιμοποιώντας λευκό και μπλε. Πριν τον πολυμερισμό, κάντε ένα marble effect με ένα ξυλάκι του μανικιούρ ή οδοντογλυφίδα, φέρνοντας στο νου τον αφρό που δημιουργείται στις άκρες των κυμάτων στα γαλανά νερά του ωκεανού.

 

Κάτω από τη θάλασσα

Αυτό το εντυπωσιακό nail look αντανακλά τις αποχρώσεις που βρίσκονται στον βυθό του ωκεανού.  Πρώτα, δώστε το επιθυμητό σχήμα στα νύχια. Στη συνέχεια, ζωγραφίστε κάθε νύχι με ένα έντονο μπλε χρώμα νυχιών. Όταν πολυμεριστεί, προσθέστε έντονες μωβ γραμμές, για να αποτυπώσετε τα χρώματα του κοραλλιογενούς ύφαλου και των φυκιών που κοσμούν το βυθό της θάλασσας. Εφαρμόστε ένα γυαλιστικό top coat για ένα φινίρισμα με "υγρή" όψη, σαν να έρχεται απευθείας από τον ωκεανό! 

 

Λαμπερή θάλασσα

Μιμηθείτε τη λάμψη του ωκεανού σε μια ηλιόλουστη ημέρα, διακοσμώντας τα νύχια με glitter. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας μια γεμάτη μπλε απόχρωση σε κάθε νύχι. Πασπαλίστε με ασημί ή λευκό glitter τις άκρες των νυχιών και συνεχίστε, εφαρμόζοντας μια πλήρη στρώση glitter σε ένα νύχι στο κάθε χέρι. Ολοκληρώστε με το topcoat για ένα πραγματικά μαγικό μανικιούρ.

 

Μοντέρνα κύματα

Ακολουθήστε τη μόδα, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του negative space για να δημιουργήσετε κύματα. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας το base coat, και μετά μια απαλή μπλε λουλακί απόχρωση σε ένα τμήμα του νυχιού, χρησιμοποιώντας ένα στένσιλ για να δώσετε περίγραμμα σε ένα απαλό παλιρροϊκό κύμα. 

Τελευταία Post