Τα 3 κόκκινα που θα λατρέψετε!

11/07/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Σίγουρα, η εποχή των εορτών είναι ακόμα μακριά για να ετοιμαζόμαστε για τα ρεβεγιόν και τις βραδινές εξόδους των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αυτό όμως δεν σημαίνει πως μέχρι τότε δεν θα έχουμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε σε κάποια εκδήλωση, κάποιο πάρτι με φίλους ή μια ξεχωριστή βραδιά με τον αγαπημένο μας, πάντα κρατώντας ένα ποτήρι κρασί και φορώντας το αγαπημένο μας κόκκινο βερνίκι νυχιών! Αυτές είναι οι δικές μας αγαπημένες:

Το κόκκινο του πόθου!

Αφεθείτε σε ένα φωτεινό και sparkly κόκκινο! Το CND Kiss of Fire είναι μια μεσαία κόκκινη απόχρωση με φωτεινό shimmer. Είτε το επιλέξετε για όλα τα νύχια είτε μόνο για ένα ή δύο σαν διακόσμηση, είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσει. Ετοιμαστείτε να πέσουν όλα τα μάτια πάνω σας!

Για τις δύσκολες ημέρες
Αρκετές φορές η μετάβαση προς το Φθινόπωρο -και ακόμα περισσότερο προς τον Χειμώνα- μας κάνουν να αισθανόμαστε κακοδιάθετοι ή σκυθρωποί... δεν υπάρχει όμως κανένα πρόβλημα! "Αγκαλιάστε" τα συναισθήματά σας και περάστε στα νύχια σας το CND Bloodline - μια βαθιά κόκκινη-καφέ απόχρωση που θα ταιριάξει απόλυτα με τη διάθεσή σας.

Η απόλυτη κομψότητα
Υπάρχει κάτι πιο κλασικό από ένα καθαρό κόκκινο χρώμα στα νύχια; Το CND Wildfire είναι η σταθερή μας επιλογή, για όλες τις εποχές του χρόνου! Αρκετά ανοιχτή για να προσθέσει χρώμα στο look μας και αρκετά βαθιά ώστε να το κάνει πιο τολμηρό, αυτή η απόχρωση είναι ιδανική για να προσθέσει κομψότητα και θηλυκότητα στη ζωή μας!

Τελευταία Post