3 must-have χρώματα για αυτό το φθινόπωρο!

09/20/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

 

Ξεχάστε τα "μουντά" παστέλ χρώματα — αυτό το φθινόπωρο, όσον αφορά τουλάχιστον τα νύχια μας, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε μανικιούρ με θερμούς τόνους και κρεμώδη neutrals! Δείτε παρακάτω τις top αποχρώσεις νυχιών, που πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσετε στη συλλογή βερνικιών σας αυτή τη σεζόν.

 

RUST

Αποτίστε φόρο τιμής στα φύλλα που πέφτουν, με αυτήν τη "ρετρό" απόχρωση νυχιών. Οι κεραμιδί αποχρώσεις διαθέτουν πινελιές από κόκκινο, πορτοκαλί και καφέ, καθιστώντας το ιδανικό για να το φοράτε αυτή την εποχή! Για να κάνετε την απόχρωση αυτή λίγο πιο εντυπωσιακή, δοκιμάστε να την ταιριάξετε με χρυσό μεταλλικό βερνίκι σε ένα ή δύο νύχια του χεριού. 

Δοκιμάστε: CND Jelly Bracelet

CREAMY BEIGE

Σκεφτείτε το μπεζ στα νύχια ως το ισοδύναμο της λευκής κολοκύθας για αυτή τη σεζόν — διακριτικό, chic και εορταστικό. Όταν αναζητάτε για την τέλεια απόχρωση νυχιών, προτιμήστε μία με πλήρη κάλυψη και όχι με διάφανο φινίρισμα, έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα πιο κολακευτικό look.

Δοκιμάστε: CND Unmasked

TAUPE

Γνωρίστε το πιο δημοφιλές ουδέτερο χρώμα του φθινοπώρου: το taupe. Με πινελιές από γκρι, καφέ, ή ακόμα και lavender, αυτή η απόχρωση είναι εξαιρετικά ευέλικτη και κολακευτική για πολλά είδη δερματικών τόνων. Για ένα κομψό, μινιμαλιστικό look, επιλέξτε ένα velvet top coat. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδυάσετε αυτή την "muted" απόχρωση με μια μεταλλική ή chrome απόχρωση.

Δοκιμάστε: CND Field Fox ή CND Unearthed

Τελευταία Post