2020 Hot Trend #1: Milky nails

01/14/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Οι celebrities έχουν βοηθήσει να μετατραπούν τόσα πολλά στυλ νυχιών σε σούπερ τάσεις μέσα στο 2019. Όλες, από την Ashley Graham ως την Beyoncé, έκαναν κλασικά Γαλλικά μανικιούρ, ενώ η  Kylie Jenner πρόσφερε απλόχερα νέα έμπνευση στις nail artists, όπως τα drip nails και ρετρό nail art με πεταλούδες. Και τώρα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μία από τις πιο γνωστές σταρ του προηγούμενου έτους, η Lizzo, μας εφιστά την προσοχή σε ένα μανικιούρ που κερδίζει συνεχώς έδαφος στο Instagram και πιθανότατα θα είναι τεράστιο trend το 2020!

Πρόσφατα, η Lizzo πόσταρε μερικά clips στο Instagram της, επιδεικνύοντας το μακιγιάζ και τα κοσμήματά της για το KIIS FM Jingle Ball στο Los Angeles. Και ενώ τα νύχια της δεν ήταν το επίκεντρο, σίγουρα δεν θα μπορούσαν να αγνοηθούν καθώς φορούσε εντυπωσιακά πολυτελή βραχιόλια και δαχτυλίδια. Τα δάχτυλά της "φιλοξενούσαν" ένα λευκό μανικιούρ σε μακριά νύχια, με ένα πολύ ξεχωριστό φινίρισμα.

Το look αυτό ονομάζεται "milky nails" και το έχουμε εντοπίσει με αυξανόμενη συχνότητα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019. Είναι η ιδανική "μέση λύση" μεταξύ ενός καλυπτικού λευκού μανικιούρ και ενός διάφανου λευκού μανικιούρ — ένα ημι-καλυπτικό λευκό με μια αμυδρά διάφανη αίσθηση, που μας θυμίζει το γάλα.

Το συγκεκριμένο look φαίνεται να απαιτεί την εμπειρία ενός επαγγελματία, αλλά διαφορετικοί nail artists έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις — μερικοί το δημιουργούν με σκόνη ακρυλικού, μερικοί με gel polish, μερικοί και με τα δύο.

Τελευταία Post