2020 Hot Trend #2: Iridescent Nails

02/10/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Παρόλο που φαίνεται ότι προκύπτει μια νέα συναρπαστική τάση κάθε εβδομάδα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ιριδίζοντα νύχια είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μανικιούρ του 2020 μέχρι στιγμής! Τις τελευταίες εβδομάδες, αμέτρητοι nail artists μοιράζονται στο Instagram τις δικές τους εκδοχές αυτού του αιθέριου trend.

Όλο και περισσότεροι φανατικοί του nail art δοκιμάζουν αυτό το λαμπερό look στα νύχια τους, και πραγματικά έχουμε εντυπωσιαστεί, καθώς υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να κάνετε αυτό το στυλ εντελώς δικό σας - αν ψάξετε το hashtag "iridescent nails" στο Instagram, θα βρείτε πάνω από 18,000 διαφορετικές εκδοχές του! Υπάρχουν αυτά που είναι εμπνευσμένα από τα κοχύλια, από έναστρους ουρανούς, και πολλά άλλα. Όλα τους όμως έχουν ένα κοινό πράγμα: Όλα διαθέτουν το ίδιο λαμπερό, οπαλ φινίρισμα που αλλάζει μαγικά τα χρώματα στο φως.

Δεν χρειάζεται κανείς να είναι απαραίτητα επαγγελματίας nail artist για να πετύχει αυτό το look. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ιριδίζον βερνίκι νυχιών ή ένα ιριδίζον top coat... και είσαστε έτοιμες! Μερικά βερνίκια που αξίζει να αναφέρουμε είναι το CND Vinylux Lovely Quartz (μια απαλή σομόν απόχρωση με πράσινο ιριδισμό), το CND Vinylux Hypnotic Dreams (με μωβ, πράσινη και χρυσή  χροιά), και το CND Vinylux Patina Buckle (ένα λαμπερό plum χρώμα με πράσινο ιριδισμό)

Μην προσπεράστε γρήγορα αυτό το εντυπωσιακό νέο nail trend, γιατί κάτι μας λεει πως θα μείνει για αρκετό καιρό στην επικαιρότητα! Δείτε τα εκθαμβωτικά ιριδίζοντα μανικιούρ πιο κάτω και εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό look.

Τελευταία Post