Σεμινάριο Acryflow Gel Θεσσαλονίκη - ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

01/26/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

To Σεμινάριο Αcryflow® Gel την περασμένη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία! 

Στην ειδικά διαμορφωμένη και εξοπλισμένη αίθουσα του κτηρίου ΧΑΝΘ, οι συμμετέχοντες μυήθηκαν στα πλεονεκτήματα και τις τεχνικές εφαρμογής αυτού του πρωτοποριακού συστήματος acrygel της εταιρείας μας, καθώς και στη σωστή χρήση του καθενός από τα προϊόντα, για άψογες εφαρμογές τεχνητών νυχιών με εύκολο και γρήγορο τρόπο! 

Θα θέλαμε ξανά να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό που δείξατε για τη μάθηση και πρακτική εξάσκηση σε αυτά τα νέα προϊόντα και τις σύγχρονες τεχνικές εφαρμογής τους...η παρουσία σας ήταν η καλύτερη επιβράβευση για εμάς. Επιφυλλασσόμαστε για μια νέα σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσα στο 2020, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα μέσω της ηλεκτρονικής μας αποθήκης... οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά στιγμιότυπα από τη διεξαγωγή του μονοήμερου σεμιναρίου Αcryflow Gel στη Θεσσαλονίκη:

Στην εκπαιδευτική μας αίθουσα οι συμμετέχοντες γνώρισαν τα σημαντικά πλεονεκτήματα και όλα τα προϊόντα του πρωτοποριακού αυτού συστήματος acrygel της εταιρείας μας, καθώς και όλα τα βήματα εφαρμογής του. Αμέσως μετά είχαν και τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το Acryflow Gel, κάνοντας μια εφαρμογή ενδεικτικά σε ένα νύχι για να δουν πόσο εύκολο είναι στη χρήση!

Τελευταία Post