New CND logo!

03/28/2018
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Η ανοιξιάτικη συλλογή βερνικιών "Chic Shock" παρουσιάζει και υποδέχεται πρώτη το νέο λογότυπο και το νέο branding της CND! 

Είναι διαφορετικό, είναι αναμφισβήτητα κομψό, αλλά τι σκέφτονται οι λάτρεις της CND ανά τον κόσμο; Η αρχική ανταπόκριση στο διαδίκτυο ήταν ανάμικτη, αλλά είναι πάντα συνηθισμένο αυτό όταν γίνεται αλλαγή στο λογότυπο ή το branding μιας εταιρείας που είναι στην κορυφή για τόσα πολλά χρόνια!

Τέτοιες αλλαγές είναι απαραίτητες στις μεγάλες κι επιτυχημένες παγκοσμίως εταιρείες, όπως η CND, καθώς φέρνουν πλήρη ανανέωση και είναι σαν να κάνουν μια νέα αρχή!

Όσον αφορά τις αλλαγές στην περιγραφική διατύπωση των συσκευασιών του CND Shellac, μην παραπλανηθείτε: η φόρμουλα του αυθεντικού ημιμόνιμου βερνικιού CND Shellac δεν έχει αλλάξει, το προϊόν μέσα στο μπουκάλι παραμένει το ίδιο!!!  “Gel polish” είναι πλέον ένας παγκοσμίως καθιερωμένος όρος που περιγράφει αυτό που αναφέρουμε εδώ ως "ημιμόνιμο βερνίκι", γι' αυτόν το λόγο η CND επέλεξε να ευθυγραμμιστεί με τη βιομηχανία, για να δημιουργήσει λιγότερη σύγχυση στους επαγγελματίες αλλά και τους καταναλωτές.

Δείτε την ανακοίνωση της co-founder της CND, Jan Arnold, για την ανανέωση του logo και του branding της εταιρείας!!! (πατήστε στην επιλογή "Υπότιτλοι" του βίντεο, για να το δείτε με ελληνικούς υπότιτλους) 

Τελευταία Post